Interiør & design »  kjøkken til inspirasjon og glede

kjøkken til inspirasjon og glede

Arbeidsplass og sosialt samlingspunkt: for mange er kjøkkenet selve hjertet i hjemmet. Derfor er det viktig å finne løsninger som oppfyller alle dine behov når du investerer i nytt kjøkken.
Article image
Norema er en landsdekkende kjede med butikker over hele landet, og er med sine 61 år den lengstlevende kjøkkenleverandøren i Norge. Nesten alle butikkene har nylig gjennomgått en totalforvandling. Dette gjelder også Norema kjøkkenstudio ved Vingårdskiftet i Ålesund.

I lekre lyse lokaler fremstår butikken i ny drakt. Her kan du hente idéer til ny kjøkkeninnredning enten du liker det moderne, tradisjonelle eller nostalgiske. De har kjøkken, bad og garderobe i alle stilarter, i tillegg til de nyeste finessene innen hvitevarer.

En positiv opplevelse

Norema i Ålesund er store på leilighetsprosjekt, og møter mange av kundene sine der. Målet med oppussingen er å bli enda større på rehabilitering, de ønsker å være til inspirasjon for den vanlige forbrukerkunden. Oppussingen har vært en lang prosess, årsaken er at de har prioritert den store pågangen fra kundene. Det har hittil vært Noremas beste år noensinne.

– Vi ønsker å gi kunden en total serviceopplevelse fra de vurderer nytt kjøkken til de tar det i bruk, sier Astrid Stai, som er regionsjef for Norema region nord. Vi sitter inne med mye kunnskap, og har ansatte som har vært i bedriften i 20 år. Vi bruker mye tid på våre kunder slik at de sitter igjen en positiv opplevelse.
Article image

Nøye planlegging

Det er mange detaljer å ta i betraktning når man planlegger nytt kjøkken. Hvor mange personer skal bruke det? Er det hovedsakelig en arbeidsplass, eller et oppholdsrom -eller kanskje begge deler? Vil du flytte på rørsystem, eller beholde det gamle?

– Vi er opptatt av at du skal få et kjøkken du blir fornøyd med, og vi bruker derfor mye tid på å diskutere ønsker og kartlegge behov. De fleste velger kjøkken ut fra hva de liker designmessig, så sørger vi for at det fungerer i praksis. Ved hjelp av databaserte tegneprogram, utarbeider vi 3-dimensjonale tegninger som gir deg en visuell opplevelse av hvordan det ferdige kjøkkenet vil se ut, sier interiørselger Ellisiv Kvamme.

Kjøkkentrender

Trender innen kjøkkeninnredning endrer seg kontinuerlig, og hos Norema er de alltid oppdaterte. Trenden er at alt blir større. Store gode arbeidsplasser og rene flater. Store seksjoner, store firkantede vasker og størst mulig overskap. Fritthengende ventilatorer blir et lekkert blikkfang.

Man ser mye lyse kjøkken, gjerne med miksede fronter, som kombinasjonen trestruktur og malt front. Men selv om det går mot mer moderne design selger de fortsatt mest tradisjonelle kjøkken, folk vil gjerne ha det koselig på kjøkkenet. Uansett lytter de til kunden, og tilpasser seg kundens ønsker og behov.

Hvitevarer

I dag er hvitevarer mer enn bare en stekeovn og et enkelt kjøleskap. Det kommer stadig nye tekniske finesser, og hos Norema vil du finne alt hva du måtte ønske av tilbehør til ditt nye kjøkken: kaffemaskiner, kjølehjørner, isbitmaskiner og det nyeste innen kokemuligheter og ventilasjon, for å nevne noe.
Article image

Alt til rett tid

Ved hjelp av faste sjåfører og egne biler kan de frakte innredninger hjem til deg –til avtalt tid, uansett hvor du bor i Norge. Erfarne montører med god produktkunnskap tar hånd om monteringen av kjøkkenet dersom du ikke ønsker å gjøre det selv. De ansatte ønsker at det skal være en positiv opplevelse hele veien. Og det er tydelig at de trives med jobben og med kundene.

–Vi har en fantastisk kjekk jobb. Det er givende å kunne følge kundene fra start til slutt, og se at de blir fornøyde med det endelige resultatet, avslutter en entusiastisk Ellisiv.

Et nytt kjøkken er en investering man skal ha glede av i lang tid fremover, ta turen innom Norema for å forvandle drømmene dine til praktiske løsninger.

Tekst: Marthe Dypvik Jensen Foto: Ingvald Kaldhussæter