Interiør & design »  Hjemmets Hjerte

Hjemmets Hjerte

Kjøkkenet er selve samlingspunktet for felles mateventyr og gode smaksopplevelser, og har en viktig funksjon i en travel hverdag. Kvik inviterer oss inn i sin spennende verden av nydelige detaljer og innebygd velvære.
Style: Det er nå over et år siden Kvik åpnet dørene i Ålesund, og eier av butikken, Gro Thoresen, forteller at det har gått over all forventning.

– Vi startet opp midt i finanskrisen, med dystre spådommer hengende over oss, men kundetilstrømningen har vært veldig god, og vi vil takke for tilliten alle våre kunder har vist oss! Luksusproblemet har vært for få ansatte til å etterkomme etterspørselen, da vi på et år har solgt mellom 200 og 250 kjøkken, og like mange bad. Ålesundsbutikken er den tjuende i landet, og den eneste mellom Trondheim og Bergen. Konseptet er likt i alle butikkene, med en fast signaturutstilling, som skal gi deg den samme opplevelsen av Kviks verden. I tillegg til Gro er mor, Ingrid Hatlemark, inne som medinvestor, mors samboer Kenneth Holm er butikksjef, samt et par kjøkkenkonsulenter. Thoresen har bakgrunn fra kjøkkenbransjen, og forteller at hun kastet seg uti dette litt på impuls.
– Det har vært lange dager med mye jobb, men det er det vel verdt, smiler hun fornøyd.


Moteriktig design for alle

Kjernen i konseptet Kvik er at du skal få et dansk designkjøkken til gunstig pris, et flatpakket kjøkken med mulighet til å spare mye penger på og gjøre ting selv. Kvik hyller moderne design, det skal være funksjonelt med en liten touch av luksus, design med innebygd velvære. Ideer, inspirasjon og høy kvalitet som er tilpasset dine ønsker og behov.
– Kvalitetsmessig er vi helt på høyde med alle våre konkurrenter, og har samme garantier, forsikrer Gro. Grunnen til at det er så gunstig i pris, er også at de har et begrenset utvalg fronter. Vanligvis er det rundt 20 fronter å velge mellom, der hvit høyglans er bestselgeren. Lagerkostnader er dermed kuttet, og det blir billigere for kundene. Thoresen forteller at de garanterer rask levering, og har de mest populære varene på lager i alle butikkene. Kvik tilbyr et bredt spekter av forskjellige serviceytelser fra levering til ferdig montering.
Gro lover at god kundeservice har full prioritet, de vil gi kunden en opplevelse fra start til slutt.
– Kunden skal sitte igjen med at her ble de fulgt opp fra A til Å, og 70 % av de som kommer hit, har blitt anbefalt av andre, sier Thoresen. Jungeltelegrafen er viktig for oss, og fornøyde kunder er gull verdt!

Eget hvitevaremerke

Kvik selger kjøkken, bad og garderobe, der kjøkken helt klart er mest profilert. De selger også alt av hvitevarer, og har gode priser gjennom avtale med Siemens. Kvik har også sitt eget hvitevaremerke, Constructa. Det er et tysk merke der Siemens står bak, som produseres på deres fabrikk. Det er tysk kvalitet og service, og til gunstige priser. Constructa ble etablert på 60-tallet i Tyskland, og er solide på det tyske markedet. Fordelen med å kjøpe hvitevarer hos Kvik er at de sitter på kompetansen til å vite hva som passer perfekt hvor i innredningen din.
Kvik tegner opp gratis forslag til deg, det er bare å ringe og booke tegnetimer. Her kan alt ordnes, du får hjelpen du trenger helt fra scratch.

Trender

Nytt og spennende er en ny laminat benkeplatekolleksjon med en løsning som gjør at du kan koble sammen laminatplater, noe som har vært en veldig dyr løsning før og kun forbeholdt heltreplater. Nå kan dette fås til en mye rimeligere penge. Benkeplateutvalget er stort - fra den vakre, varme gløden i en benkeplate av massivt tre til det rå, industrielle uttrykket i stålbenkeplaten.
I september skal Kvik ha stand på Gjør din bolig bedre messe i Ålesund, 11.-13. september. Her kan folk komme og få seg en god kopp kaffe og diskutere kjøkken. Den nyeste trenden innen boliginnredning er naturlige farger og materialer. Naturens harmoniske uttrykk er med på å understreke hjemmets rolle som et fristed. Kjøkkenet er et rom for måltider, et samlingspunkt for familien og hjemmets sentralstasjon. Her skal det være god plass til hverdag og fest, hygge, samvær og tid til hverandre. Kvik byr deg inn i en verden av dristige detaljer som inspirerer til å tenke nytt, og hjelper deg til å skape ditt eget univers til hverdag og fest!

Tekst & foto: Ann-Birgitt Haugan