Hjemmets Hjerte

Kjøkkenet er selve samlingspunktet for felles mateventyr og gode smaksopplevelser, og har en viktig funksjon i en travel hverdag. Kvik inviterer oss inn i sin spennende verden av nydelige detaljer og innebygd velvære.
Det er nå over...
Les mer
Style:

Realiser dine drømmer

For andre klatrere er toppen målet, men for Tormod Granheim er det nettopp på toppen utfordringen begynner.
Med svenske Tomas Olsson klatret han til topps på Mount Everest, og sammen satte de to utfor den tre kilometer høye Nordveggen...
Les mer
fjellklatrer

Markedsledende innen allergivennlige biler

I underkant av en million nordmenn er plaget av allergi. Fortsetter trenden vil halvparten av Europas befolkning være allergiske i 2015. Det har Ford tatt konsekvensen av, og ønsket å gjøre noe med. Alle deres bilmodeller leveres nå me...
Vel vite...
Les mer
vestlandske_auto_alesund09

La deg bevege!

Stor økning av medlemmer i gruppen «godt voksne» har ført til etterspørsel etter varierte gruppetimer. De siste månedene har TREN Moa derfor hatt seniortimer på treningsplanen.
Tempoet og lydnivået som føres i de vanlige gruppeti...
Les mer
_MG_0206

Finn frem sykkelen!

Man kan allerede se dem i gatebildet. Tohjulingene og deres glade entusiaster. Det er vår, snøsmelt og sykkelsesong. Nei, vi snakker ikke motorsykler, men om tråsykler.
Hos Sykkelhuset i Røysegata 2 er dette tiden de har ventet på me...
Les mer
IMG_5570

Svensk design frir til Vestlandet

De har laget det nye emuritiuskorset ved biskop-skiftet, og de lager bunadsølv. Men ikke minst kan de skilte med smykker fra en svensk designer ved navn Efva Attling.
Gullsmed John Stamnæss AS er en familiebedrift med Trine Stamnæss i ...
Les mer
press23

Inspirasjon til kunst i egen stue

Våren er i anmarsj, og konfirmasjoner og bryllupsplanlegging er i gang for fullt. Og hva er vel mer personlig enn en hjemmelaget invitasjon, eller kanskje til og med et takkekort?
Pigment Kunsthandel AS så dagens lys allerede i 1979 me...
Les mer
pigment_ålesund00

Møteplass for kunnskapsbygging

Studentvelferd burde være noe alle studenter får tilbud om. Ikke alle skoler kan tilby en moderne, veldrevet og godt utstyrt arbeidsplass for sine studenter. Dette gjør at Høgskolen i Molde ikke bare er attraktiv i Norge, men også i ut...
På Høgsk...
Les mer
FredJonny_4181

Unik og personlig barneklærdesign

Det bugner av fargerike leker og klesplagg med unike grafiske trykk for enhver smak i det lille lokalet i Rådstugata 4 i Ålesund. Her holder Farmor Ingvarda til – i alle fall butikken som er oppkalt etter henne.
Det er vanskelig å de...
Les mer
farmor_ingvarda06

Kos i kalenderen

Jeg elsker jul! Bare tanken på desember får det til å sitre deilig i kroppen. Akkurat slik det gjorde da jeg var barn. Når det gjelder jul blir jeg visst aldri helt voksen.
Selv så tidlig som i oktober kan en vag fornemmelse sette m...
Les mer
JUL I BLÅFJELL

Bilen som forandret verden

I år fyller den legendariske Ford Model T, bilen som sies å ha forandret verden, 100 år. I den forbindelse kjører Ford-forhandlere landet rundt en 1908-kampanje.
Verdens første masseproduserte bil, Ford Model T, så dagens lys 1. okt...
Les mer
Magnus Roald Nordstrand

Sørger for jul til tusener

I over 100 år har Frelsesarmeen sørget for at det blir jul for dem som har det vanskeligst. For familie, venner, julemat og gaver er ikke en selvfølge for alle i et av verdens rikeste land.
Juleidyll: Lysene blinker fra girlanderne ...
Les mer
frelsesarmeen_04_cropped_125x200

Inspirasjon i lune omgivelser

– Vi har som målsetning at våre kunder skal finne ro og inspirasjon når de besøker oss, sier butikksjef i Studio Slettvoll, Kristin Valderhaug.
En behagelig atmosfære er hva som møter kundene når de trer inn i de nye lokalene i Bre...
Les mer
slettvoll

Fra idé til ferdig montert kjøkken

Drømmer du deg stadig vekk bort i interiørmagasiner og oppussingsprogrammer på tv? Vet du nøyaktig hvordan du vil ha det, eller er du åpen for forslag og inspirasjon? Hos Sigdal Interiør er drømmekjøkkenet ditt enda litt nærmere realit...
Sigdal start...
Les mer
unknown

En kreativ jul?

Pigment Kunsthandel regnes for å være en spesialforretning innen kunst, tegning og formingsmateriale. Her er det noe for alle og enhver.
Det er desember og julen ringer snart inn. Handlelista er lang, mye skal ordnes og det er ikke a...
Les mer
Magnus Roald Nordstrand

Kvikk og enkel vei til drømmekjøkkenet

Kvik kjøkken tilbyr kjøkken og bad til utrolige priser. Og mottoet deres står ved lag; ”Alle har rett til et kult kjøkken”.
For fire måneder siden åpnet Kvik kjøkken like bak Plantasjen i Breivika. Og siden de åpnet dørene har de ...
Les mer
Magnus Roald Nordstrand