Hjem & fritid »  En kreativ jul?

En kreativ jul?

Pigment Kunsthandel regnes for å være en spesialforretning innen kunst, tegning og formingsmateriale. Her er det noe for alle og enhver.
Article imageDet er desember og julen ringer snart inn. Handlelista er lang, mye skal ordnes og det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gi i gave. Hos Pigment Kunsthandel er det flere muligheter for fine og kunstneriske løsninger.

Kanskje du er en som liker å lage gaver selv, eller så har stedet en egen gaveavdelingen som inneholder glasskunst, keramikk og bilder som er laget av lokale kunstnere.

Med stolthet har de sin plass i forretningen som har eksistert helt siden 1988. Og skulle du trenge rammer i standard størrelser finner du også en rammeavdeling, i tillegg er det et eget rammeverksted som lager dem etter dine behov.

I hobbyavdelingen tilbyr de et stort utvalg av artikler til egen kreativ utfoldelse, blant annet utstyr til scrapbooking, perler, papir, ullfilting, silke, glassmaling og mye mer. Kunstartikler med utstyr for olje, akvarell, akryl, tegning og pastell er av beste kvalitet. Det er populært å lage kort til enhver anledning, som invitasjoner, takkekort, julekort, bursdagskort og lignende.
Article imageEr du tom for idéer og tips gir gjerne de ansatt deg god veiledning. Trenger du noe å gjøre inne en kald vinterkveld vil du kanskje få mer inspirasjon om du tar turen innom butikken. Ofte arrangeres det malekurs og hobbykvelder. Det er bare å melde seg på!

Pigment Kunsthandel er uten tvil en unik og kunstnerisk butikk med stort utvalg. Hvis du er en som liker å bruke kreativiteten og ønsker noe mer bak en gave, så er du hjertelig velkommen til en fargerik handel.