Interiør & design »  Inspirasjon i lune omgivelser

Inspirasjon i lune omgivelser

– Vi har som målsetning at våre kunder skal finne ro og inspirasjon når de besøker oss, sier butikksjef i Studio Slettvoll, Kristin Valderhaug.
Article imageEn behagelig atmosfære er hva som møter kundene når de trer inn i de nye lokalene i Breivika. Den svake duften fra brennende stearinlys smelter sammen med vakre toner fra dempet musikk. Vi senker skuldrene, skjerper sansene, og retter fokus mot de delikate utstillingene. Og kan ikke annet enn tenke at de fire ansatte virkelig har lagt sine sjeler i å skape et godt førsteinntrykk.

Enkle grep

Julen er en tid hvor folk ønsker å ha det lunt og koselig rundt seg. Det er også tid for forandringer. Mange drømmer om en ny sofa eller et nytt spisebord. Men langt rimeligere grep kan også bidra til å gi hjemmet et helt nytt preg før høytiden atter en gang senker seg. Hos Studio Slettvoll fins det, uansett drømmer, mange muligheter. – Nærmere jul vil det komme inn en ny sofamodell, og en ny lenestol. I tillegg får vi nye møbelstoffer i ull og lin som vil gi våre kunder flere valgmuligheter. Men man behøver jo ikke å skifte ut sofaen. Med noen nye pynteputer og myke pledd er mye gjort, sier Kristin.
Article image

Julegavetips

Studio Slettvoll får jevnlig inn nyskapende interiørgjenstander. I ukene frem til jul vil forretningen ha et bugnende utvalg å tilby sine kunder. – Det kommer inn mange spennende gaveartikler når kalenderen nærmer seg desember. Lys, pledd, og puter i lekre farger og fasonger, vil være på plass. Dette er alltid populære ting å gi bort, eller kjøpe til seg selv. I tillegg har vi et godt utvalg av lamper, både stå-, bord- og noen hengemodeller.

Back to nature

– Årets lampetrender er tydelige. Designerne har latt seg inspirere av naturen, og i mange tilfeller tatt i bruk dens egne materialer når de har skapt sine små kunstverk, forteller Kristin. Drivved og stein er mye brukt for å skape et rustikt uttrykk. Men vi ser også at den litt hardere, minimalistiske stilen går igjen. Lamper laget i blank krom med sorte skjermer, for eksempel, er fortsatt veldig trendy.
Article image

Tepper og spennende nyheter

Hos Studio Slettvoll kan kundene også bestille tepper etter egne mål. – Du kan bestille håndknyttede tepper i norskprodusert ull, eller ekte sisal. I butikken har vi utstilt en rekke prøver som kundene kan la seg inspirere av, forteller Kristin. En tur rundt i den delikate butikken kaller på lysten til å gjøre noe med eget hjem. De mange nyhetene er både spennende og annerledes. – I midten av september var våre nye bordmodeller på plass i butikken. Med bordplater i heltre eik og understell i jern fremstår de som både rustikke og annerledes. Et stuebord, et konsollbord og et hjørnebord gir de som ønsker noe annet enn tradisjonelle bord mer å velge i, avslutter butikksjefen, før hun ønsker velkommen til en hyggelig julehandel.

Tekst: Martin Fremstad Foto: Slettvoll & Magnus Nordstrand