Interiør & design »  Harmonisk og stilsikkert

Harmonisk og stilsikkert

Rivièra Maison tilbyr vakre og eksklusive møbler som garantert vil skape en varm og hyggelig atmosfære i ditt hjem.

Rivièra Maison er et livsstilskonsept med flotte møbler og tilbehør til hjemmet. I deres kolleksjoner finner du alt fra komplette interiører til små gaver som kurver og lamper. Designet er inspirert av den karakteristiske stilen vi finner ved den franske middelhavskysten kombinert med innslag fra den amerikanske østkysten.
 
Rivièra Maison er et internasjonalt anerkjent interiørmerke fra Nederland, og den landlige stilen i deres design har et helt unikt og særegent uttrykk. Eksklusivitet, harmoni og atmosfære er nøkkelord i kolleksjonene som blir designet av to nederlendere, Henk og Nico, som henter sin inspirasjon fra så forskjellige ting som det landlige Provence, verdens storbyer, antikvitetsmarkeder i Paris, utsikten fra et hotellrom eller vakre stoffer de kommer over på reiser.

Article image

Populært i Norge

Daglig leder ved SH-interiør, Jannicke Husebye, som er agent for Rivièra Maison i Norge, forteller at mottakelsen her til lands har vært over all forventning. – Vi har hatt Rivièra Maison her ved SH-interiør i fire år, og vi tok det inn etter å ha falt fullstendig for konseptet. Det har allerede rukket å bli et ganske stort merke i Norge, og det er mange butikker som satser på det. Rivièra Maison finner du i dag hos en rekke forhandlere over hele landet, og det er like populært i alle landsdeler. I Oslo-området finner du deres kolleksjoner blant annet hos Verket Interiør på Bærums Verk, Home Coming på Majorstua og Trier bak Slottet. Rivièra Maisons kolleksjoner passer godt til norske forhold, og med det brede utvalget og den store detaljrikdommen finnes det noe for enhver smak.

Article image

Landlig harmoni

De spennende møblene i en blanding av kontinental fransk landstedstil og den amerikanske østkysten er laget i røffe materialer og holder en uformell og avslappet stil som egner seg godt i norske hjem. – Rivièra Maison har en behagelig og varm atmosfære. Vi tilbringer jo mye tid innendørs her til lands, og trives med å ha det hyggelig rundt oss, sier Jannicke.
– Møblene har ofte en litt røff stil, samtidig som de skaper masse sjarm i rommet. De er enkle å vedlikeholde, og passer godt også til barnefamilier.
Rivièra Maison er et helhetlig konsept, som i tillegg til møbler også kan tilby en rekke mindre interiørartikler. Rivièra Maison passer dessuten svært godt til hytter og fritidsboliger, med et design som egner seg like godt på fjellet som ved sjøen. De har også en rekke flotte hagemøbler, noe som både gir et hyggelig uterom hvor du kan nyte lange sommerdager med familie og venner samtidig som det skaper et helhetlig inntrykk i forhold til resten av huset.

Article image

Atmosfære

Hele Rivièra Maisons kolleksjon blir fornyet to ganger i året, samtidig som nye produkter kommer på markedet hele tiden slik at man alltid kan oppdage noe nytt og spennende.
Og er du på utkikk etter en bryllupsgave eller en presang i en annen anledning, er du garantert å finne noe som de fleste mottakere vil sette stor pris på blant det store utvalget av små interiørartikler.
Jannicke forteller at Rivièra Maisons butikker i Nederland er kjent for sin hyggelige og imøtekommende atmosfære, noe de er opptatt av å gjenskape også hos sine norske forhandlere. Et besøk i en av butikker deres skal være en opplevelse, og her kan du både hente inspirasjon og idéer til ditt hjem samtidig som du kan nyte en kopp kaffe og få tips fra en kunnskapsrik betjening.

Tekst: Mona Gullstein  Foto: Rivièra Maison & Stian Broch Nielsen