Interiør & design »  Fra idé til ferdig montert kjøkken

Fra idé til ferdig montert kjøkken

Drømmer du deg stadig vekk bort i interiørmagasiner og oppussingsprogrammer på tv? Vet du nøyaktig hvordan du vil ha det, eller er du åpen for forslag og inspirasjon? Hos Sigdal Interiør er drømmekjøkkenet ditt enda litt nærmere realiteten!
Article imageSigdal startet som en snekkerbedrift på 50-tallet, og er i dag et av Norges mest kjente kjøkkenmerker. En av forhandlerne finner man i Ålesund, Sigdal Kjøkkensenter, eid og drevet av Kåre Gjerde. Han forteller at butikken er en av 8 butikker som utelukkende fører Sigdal kjøkken.
Article image

Kjøkken og hvitevarer på ett sted

Etter 16 år på Stormoa flyttet Sigdal Kjøkkensenter inn i nye lokaler i Lerstadveien for tre år siden. Lokalet er lyst og svært lett å orientere segi , og i våres ble butikklokalet utvidet med ytterlige 90m2 ekstra boltreplass til kjøkken- og baderomsutstillinger, forteller Kåre.

Sigdal Kjøkkensenter tilbyr også hvitevarer, som leveres sammen med kjøkkenet, enkelt og greit! Og ettersom kjøkkenet leveres direkte fra fabrikk til kunden, ferdig montert, minimeres skadeomfanget betraktelig.
Article image

Drømmen om et kjøkken

Hos Sigdal Kjøkkensenter er kunden i fokus og det settes av god tid til selve prosessen med å designe et nytt kjøkken. Kåre forteller stolt at egne konsulenter tegner opp kjøkkendrømmen på storskjerm slik at man hele tiden får ta del i utformingen, og hele prosessen fra idé til ferdig montert kjøkken kan følges på Sigdals datasystemer.

Når kjøkkenet er ferdig designet blir det overført elektronisk til fabrikken, og slik minimeres risikoen for at det dukker opp feil på planløsningen. Din kjøkkendrøm starter med andre ord hos Sigdal Kjøkkensenter!