Hjem & fritid »  Trendy klokker for alle aldre

Trendy klokker for alle aldre

Det internasjonalt anerkjente klokkemerket Bernard Florentin tilbyr klokker med et unikt og spennende design, av høy kvalitet og til gode priser. Nå finner du årets nye kolleksjon hos Aseco Gullsmed og Urmaker, og det er en kolleksjon det absolutt er verdt å ta turen innom butikken for å se nærmere på.
Article imageBernard Florentin er et fransk klokkemerke som med sitt elegante og moteriktige design og gode kvalitet har blitt svært populært både internasjonalt og her hjemme de siste årene. Kanskje har du sett bilder av klokkene på sidene til et av de store motemagasinene eller pryde håndleddet til en kjendis. Det unike og trendy designet har gjort klokkene ettertraktet både som smykker hos de motebevisste, samtidig som den høye kvaliteten på blant annet urverket gjør at de er etterspurte også blant dem som er opptatt av kvalitetsur.

Bernard Florentin tilbyr et bredt utvalg av stilfulle klokker til både damer og herrer, og enten du er på utkikk etter noe nytt til deg selv eller en gave til noen du setter pris på, så er dette klokker som vil bli verdsatt i mange år. Akkurat nå har årets nye og spennende kolleksjon kommet i butikkene, og dette er klokker som med sin utsøkte eleganse og moteriktige stil bare må oppleves!¨
Article image

Høy kvalitet til gode priser

Sammen med et fantastisk design og finish gjør høy kvalitet og gode priser at klokkene fra Bernard Florentin er populære og det oppleves at de nærmest blir revet vekk fra butikkene. Og mens man kanskje er vant til at lignende designerprodukter koster mer enn det lommeboken ofte tillater, så har Bernard Florentin gode priser og de fleste av klokkene koster under tusenlappen.

Paris er jo uten tvil verdens store motehovedstad, og fransk design har et sterkt rykte å ivareta. Dette kommer også tydelig frem når man ser kolleksjonene fra Bernard Florentin, som jo er et fransk merke. Og mens de fleste moteklokker i dag blir produsert i Østen, er dette fremdeles klokker av fransk opprinnelse. Fabrikken har produsert klokker siden 1903, og kan således skilte med lang erfaring innen bransjen.

Både når det gjelder urverk og andre detaljer holder Bernard Florentin svært høy kvalitet, og Marianne forteller at erfaringene viser at kvaliteten er vel så bra som konkurrerende merker. – Klokkene har sin opprinnelse i Frankrike, men i likhet med andre klokkemerker så produseres delene i forskjellige land. Urverk og andre deler produseres på samme samlebånd som kjente og langt dyrere merker som vi kjenner i Norge, sier hun.
Article imageDet er nå dessuten på plass en ny internettside hvor man både kan se kolleksjonen for 2009, komme i kontakt med importøren eller finne forhandlerliste. Og det anbefales alle å besøke siden for å ta klokkene i nærmere øyesyn, eller å ta turen innom Aseco på Roseby eller Futura for å virkelig oppleve det flotte designet på egenhånd.

Her er man nærmest garantert å finne noe som vil falle i smak, enten man ønsker en enkel, elegant og moteriktig klokke til hverdagsantrekket eller en mer iøynefallende klokke som vil gi deg både oppmerksomhet og komplimenter på neste fest. I den nye kolleksjonen fra Bernard Florentin er det noe som vil passe for alle, uansett alder, anledning eller klesstil.