Hjem & fritid »  Klar, ferdig, SYKKEL!

Klar, ferdig, SYKKEL!

Sykkelsesongen er i gang. Sykkelhuset har lang erfaring med salg og reparasjoner av sykler. Helt siden 1993, har nettopp sykkel vært de ansattes store lidenskap. De strekker seg langt for at du som kunde skal være like fornøyde etter å ha tatt sykkelen i bruk, som da du kjøpte den.
Article imageMed de ansattes fokus på kunnskap, service og god oppfølging; gjør du den komplette sykkelhandelen hos Sykkelhust i Molde. Mange har nok allerede begynt å se frem til at sykkelsesongen nok en gang er et faktum. Andre derimot, benytter seg av sykkel som fremkomstmiddel året rundt. For Sykkelhuset i Fannestrandsveien 78. går det kun i sykkel, sommer som vinter. Her har de både kompetansen og de gode rådene for at du som kunde, skal få mest mulig ut av din sykkel; gammel som ny.

– Vi er spesialister på sykkel, og har gode verksteder hvor vi kan foreta alle mulige reparasjoner og justeringer. Når man nå tar frem sykkelen, bør man absolutt sende sykkelen på service for å gå over bremser, gir, lufttrykk i dekk og eventuelt smøre eller skifte vaiere. Ved kjøp av sykkel hos oss får man 1. års fri service, men det koster ikke mer enn 300-400 kroner for å få en fullsjekk av den man måtte ha i garasjen.

Vi ønsker at kundene skal være like fornøyde etter å ha tatt i bruk sykkelen, som da de forlot butikken med sin nye investering. Man skal derfor som kunde hos oss være trygg på at den sykkelen man har kjøpt, vil fungere som den skal over lengre tid. For optimalt utbytte av en sykkel, bør man ha den inn til service 1-2 ganger i året, i alle fall hvis man sykler aktivt, forteller daglig leder Stig-Einar Sørensen.

Sortiment

Sykkelhuset har kun det beste, både når det kommer til sykler og annet nødvendig utstyr. Her finnes sykler i alle prisklasse for både menn, kvinner og barn. De ansatte er opptatt å yte god service, og vil være behjelpelige med å finne en sykkel tilpasset deg og dine behov.

– Når man går til innkjøp av en ny sykkel er det i første omgang viktig å finne ut hva man har tenkt å bruke sykkelen til. Noen bruker sykkelen kun til og fra jobb, andre bruker den til å mosjonere med, mens noen sykler også aktivt. Det er i alle fall stor forskjell fra hobby sykling til aktiv sykling, så en sykkel bør tilpasses individuelle behov. En annen ting som er innlysende, men som det er verdt å nevne, er at det er stor forskjell på menn og kvinners sittestilling. Hvis man ønsker å unngå belastningsskader, er det derfor viktig å finne en sykkel som er ergonomisk tilpasset. Nettopp derfor fører vi sykler spesielt tilpasset for både menn, kvinner og barn, forteller Stig-Einar.
Article image

Konkurransedyktige på pris

Med spisskompetanse og et i hugget sykkelengasjement, er fornøyde kunder hele drivkraften. Hos Sykkelhuset går det kun i sykkel, slik at man som kunde skal føle seg helt trygg på sitt sykkelkjøp. Med butikker i Molde, Kristiansund og Ålesund er Sykkelhuset med årene blitt en betydelig aktør i sykkelmarkedet. Containerkjøp av merker som Giant og Hardrocx, samt direkteimport av Wheeler og Haro, gjør at butikkene kan operere med svært så fordelaktige
priser.

– Vi er svært konkurransedyktige på pris. Ved siden av vår ekspertise er det vårt fremste fortrinn i forhold til andre i samme bransje. Vi er generelt veldig nøye når det kommer til innkjøpet av de syklene som finnes i vårt vareutvalg. Giant er et Nederlandsk produkt og er det største sykkelmerket som finnes, noe navnet trolig tilsier. Det er et avansert merke og representeres ofte av toppsyklister i det prestisjetunge rittet Tour de France. Hardrocx er et norsk firma, som produserer hybridsykler, terrengsykler og vanlige bysykler. Dette sykkelmerket er desidert størst i Birkebeinerrittet med nærmere 20 % av syklene, noe som tilsier at produktet er spesielt godt tilpasset det norske markedet. Du kan derfor være sikker på at du finner en Hardrocx sykkel som passer for deg også. Wheeler er ranket som den 3.største sykkelprodusenten i verden, så slike merker er vi stolte av å kunne anbefale våre kunder. Alle disse faktorene vitner om at hos Sykkelhuset finnes kun det aller best, forteller Stig-Einar.

Damer – se hit!

Når det kommer til bekledning er trolig sykkelklær det mest avanserte plagg som lages, da det stilles store krav til tøyets kvalitet. Sykkelsport har tradisjonelt vært mannsdominert. De senere år viser at trenden er i ferd med å snu. Stadig flere jenter lar seg friste opp på sykkelsetet, noe Sykkelhuset ser svært positivt på.

– I tillegg til et stort utvalg av spesialdesignede terrengsykler for damer, har vi også et bredt utvalg av sykkelklær til både henne og ham. Sykkelbekledning er blant de mest avanserte sportsplagg som finnes. Klærne skal sitte tett mot kroppen og samtidig være komfortable og bevegelige. De skal puste i motbakker og holde på varmen i luftige nedoverbakker.

Hos Sykkelhuset finner man blant annet det innovative merket Pearl Izumi, som er kjent for sine svært funksjonelle sykkelplagg. I tillegg er disse klærne veldig godt egent til både varme og kalde årstider. Hos oss får man alt i fra spesialstøpte sykkelsko, til et generelt bredt utvalg i sykkeltilbehør for både barn og voksne, forteller Stig-Einar.
Article image

I pose og sekk

En sykkel, som alle andre fremkomstmidler, trenger også service og vedlikehold for at den skal opprettholde maksimal ytelse, men mye avhenger også av kvaliteten. Når man går til innkjøp av en ny sykkel er det i tillegg ulike faktorer man bør ta hensyn til, og der kan en god dose fagkompetanse komme godt med.

– Vi ønsker å profilere gode sykler, så derfor tar vi oss av alt som har med import av sykler å gjøre på egenhånd. På den måten henger vi bra med i markedet og innad sykkelutviklingen, noe som gjør at vi selv kan gå gode for kvaliteten produktene holder. Skal man ha en god sykkel til en voksen person, må man ta hensyn til styrke i sykkelrammen, dekkene og ikke minst vekt. Man får igjen for å gjøre sykkelkjøpet til en investering, og selv om det kanskje svir litt i lommeboken der og da, har jeg aldri opplevd at noen har angret på sikt. Tvert i mot opplever vi at folk kommer tilbake, og er svært glade for det sykkelkjøpet de gjorde.

– Vi har tross alt fokus på sykkel året rundt, så med piggdekk og vanntette sko er det fullt mulig å sykle også om vinteren. Vi ønsker at kundene skal være like fornøyde etter å ha tatt i bruk sykkelen, som da de forlot butikken. Man skal derfor som kunde hos oss føle seg trygg på at den sykkelen man har kjøpt, vil fungere som den skal over lengre tid, sier Stig-Einar.

Ingenting overlates til tilfeldighetene, for hos Sykkelhuset er det kun topp kvalitet som gjelder. Uansett prisklasse eller sykkel, vil du finne et produkt du vil være fornøyd med. Når det gjelder garantier og reklamasjonsrett, har Sykkelhuset svært gode avtaler med leverandører om garantiordninger. Det går ekstremt raskt, slik at kundene slipper å vente lenge på å ta i bruk sykkelen.

Hos Sykkelhuset er nettopp din sikkerhet, ivaretatt og prioritert.