Hjem & fritid »  Klassisk og moderne

Klassisk og moderne

Sentrum Møbler er en møbelbutikk i Molde sentrum som satser på møbler av god kvalitet, og fører en rekke kvalitetsmerker. Med hele to etasjer i Storgata 11, kan Sentrum Møbler by på et mangfold av møbler som vil skape glede i hjemmet.
Article imageSentrum Møbler er kjent for sine stilrene og tidløse møbler. De tilbyr moderne, men likevel klassiske møbelkolleksjoner bestående av møbler til blant annet soverom, hverdagsrom, hjeminnredning og annen hjemmehygge, til lamper, tepper og malerier.

– Vi skaffer det meste av møbler som ikke er knyttet opp til kjede. Service er viktig for oss, og sørger for at servicen alltid er på topp, slik at vi kan hjelpe våre kunder med gode råd og veiledning. Vi har møbler som skiller seg ut, enten de er klassiske eller moderne. Våre møbler er også tidløse og særegne, noe som absolutt gjør utvalget vårt helt spesielt, forteller Bjørg Humblen.

Trivsel i hjemmet

Med et bredt utvalg av møbler, vil du finne noe som passer for deg. Ønsker du å friske opp i hjemmet etter en lang vinter, eller ønsker du møbler som gjør hjemmekosen dobbelt så god? Sentrum Møbler har anerkjente kvalitetsmøbler fra kjente og internasjonale leverandører.

– Vi er stolte av å kunne tilby både noe moderne og noe klassisk. LK Hjelle leverer møbler som er aktuelle lenge. En moderne kolleksjon betyr for LK Hjelle former som kommenterer sin funksjon på en uventet måte. Dette er produkter med høy kvalitet, kombinert med norsk design. Også Variér – stolenes design vekker oppmerksomhet internasjonalt, og flere av produktene har fått utmerkelsen «Merket for God Design».

Stolene gir også frihet til naturlig bevegelse og varierte sittestillinger. De er derfor svært så ergonomisk tilpasset og er et must i ethvert hjem. Tonning Møbelfabrikk AS lager møbler det er godt å omgi seg med. De er ikke bare en fryd for øyet, men også svært så gode å bruke, samt gode å sitte i. Ikke minst så varer de også lenge og eldes med stil, noen som gjør de tidløse.

PEGA er et merke som i flere generasjoner har vært kjent for å fremstille noe av det ypperste innen klassisk innredning, og tilbyr et bokhylle- og skapsystem som man selv kan sette sammen etter eget ønske og behov.

Stryn Møbelindustri har også knyttet til seg anerkjente designere. De utvikler og produserer særpregede møbler i flammebjørk. Hvis jeg skal si noen om våre produkter, vil noen nøkkelord være krav til design, karakter og kvalitet, sier Bjørg.
Article image

Sov godt!

Alle og enhver ønsker en uavbrutt nattesøvn, så hvor mye er god søvn verdt for deg? God sovekomfort i en av Hästens anerkjente senger, gir deg akkurat den søvnen du betaler for. Sengene fremstilles av naturmaterialer, har en utsøkt kvalitet og håndverk er elementene som skaper det man kan anse som verdens beste seng.

– Hästens senger gir rett og slett soverommet et eksklusivt preg. Enten man velger en rammeseng på grunn av følelsen av stabilitet, kontinentalseng på grunn av den kraftige oppbyggingen og følelsen av vektløshet eller en stillbar seng som kan nytes mer enn bare om natten, får man en seng som henger med hele livet. En seng som møbel skal være en fryd for øyet, men det er også viktig å sikre seg den gode søvnen som gir overskudd i hverdagen, forteller Bjørg.
Article image

Tidløst og trendy

Møbler har blitt like mye trend, som praktisk inventar. Norge er det landet i verden hvor befolkningen bruker mest penger på sine egne hjem. Det er ikke til å «skyve under en stol» at det man omgir seg med i hjemmet, ikke bare skal se fint ut, men også gi en god atmosfære. Når det kommer til møbel trenden akkurat nå, har Sentrum Møbler både fargene og stilene som er i vinden.

– Dagens trend er først og fremst preget av at nesten alt er tilgjengelig. Akkurat nå er det like mye enkle møbler som massive. Man ser at lyse farger og jordfarger fortsatt er aktuelle, mens også blått og lilla er på full fart inn, i likehet med lyse sjatteringer. Estetikken er i ferd med å ta over for funksjonaliteten, men det stilles allikevel store krav til hvor komfortable møblene er.

Det fine med at møbler stadig blir en viktigere del av hjemmet, og flere nå ønsker å utsmykke stuene sine med nettopp møbler, er at man investerer i kvalitetstid i hjemmet, forteller Bjørg Humblen avslutningsvis til IN magasinet.

Tekst: Silje Lyngved Owrenn Foto: Raymond Volle