Hjem & fritid »  Julefeiring hos 5-års jubilanten

Julefeiring hos 5-års jubilanten

22. oktober feiret MoldeTorget femårs jubileum. Med sine 12.000 kvadratmeter med butikker og spisesteder under ett tak er dette et naturlig samligspunkt også etter at jubileumsfesten er over. Her bør de aller fleste kunne finne det meste av det de trenger til jul.
Article imageMoldeTorget er kvartalet mellom Torget, Storgata, Fjordgata og Hamnegata og består av hele åtte bygårder. Før det bevaringsverdige kvartalet i etterkrigsarkitektur åpnet som senter i 2003 var det kun 11 butikker i kvartalet, nå er det nesten fire ganger så mange.
Article image

Gammeldags julestemning

Til tross for en solid jubileumsfeiring i slutten av oktober er MoldeTorget for lengst klart for årets julehandel. Og også i år kan de friste med mye julemoro for hele familien.

– Her nytter det ikke å hvile på laurbærene, sier senterleder ved Tonje Dahle Hovde på MoldeTorget. Vi begynte å forbedrede oss på julen lenge før vi var ferdige med jubileumsfeiringen.

– Det er viktig for oss at alle kundene som kommer til MoldeTorget får en hyggelig opplevelse, sier Dahle Hovde. Akkurat nå er det julehandelen som selvfølgelig står i sentrum for de aller fleste, og vi ønsker at hele familien skal få en fin opplevelse rundt sitt besøk hos oss, legger hun til.
Article image

Noe for enhver

Med et så stort utvalg av butikker som du finner på MoldeTorget burde årets julehandel være en enkel affære. Og skulle du trenge en pause fra butikkene finnes det også et godt utvalg av hyggelige steder du kan sette deg ned og ta en pust i bakken, enten du bare vil ha en kopp kaffe, eller du trenger noe å bite i for å fortsette jakten på de siste julegavene.

– Og har du problemer med å finne de siste julegavene, så har vi løsningen på det også, sier Dahle Hovde.

– Hos Banan og Wagner selges det elektroniske gavekort som kan brukes i alle butikkene på MoldeTorget. Da kan den som får det selv velge hvor på MoldeTorget det skal brukes, du velger bare verdien på gavekortet.

– Og så vil jeg gjerne ønske alle kundene våre god jul, avslutter Dahle Hovde, før hun smilende springer videre for å få unna de siste juleforberedelsene.

Tekst: IN magasinet Foto: Ingvald Kaldhussæther