Hjem & fritid »  Tid for møbler

Tid for møbler

Sentrum Møbler har et utvalg av møbler som spenner fra det klassiske til det moderne. Her finner du stilrene, tidløse møbler i kjente merker, men også det aller siste på møbelfronten. I lyse, lette lokaler i kjelleren på Sættemgården holder Sentrum Møbler til. Her finner du alt på ett plan, og med flotte utstillingsvinduer i Storgata er butikken godt synlig i bybildet.
Article image

Kvalitetsmøbler

I over 12 år har Sentrum Møbler tilbudt folk i Molde kvalitetsmøbler som varer. Sentrum Møbler ønsker å vise noe annet en det kjedene representerer og har satset på spesielle ting.

– Vi har derfor mye spesielt man ikke finner overalt, sier daglig leder Bjørg Humblen. Ønsker du deg en designsofa eller kanskje klassiske møbler i italiensk design? Hos Sentrum Møbler finner du det beste av norske leverandører på møbelfronten, moderne eller klassisk, valget er ditt.
Article image

Innekos

Om høsten trekker vi inn i hjemmene våre igjen og blir mer opptatt av å skape en trivelig atmosfære inne. Det er noe møbel og interiørbutikkene merker, og Sentrum Møbler er forberedt på at kundene vil strømme til butikken når dagene blir kortere, og de fleste av oss foretrekker å kose oss innendørs.

Folk vi gjerne pynte opp inne og mange kommer for å kjøpe ny sofa eller andre ting til hjemmet sitt om høsten. Mange av kundene våre er bevisste på hva de vil ha, opplyser Bjørg Humblen.
Article image

Holdbart design

De har gjerne revet ut en side i et interiørblad, og kommer for å vise det de har sett seg ut. Mange er unge, som er på jakt etter en sofa i god kvalitet. De har funnet ut at det er bedre å kjøpe noe som varer enn å bytte ut en sliten sofa om noen år.

Mange kommer gjerne inn for å se på UGO wen, en av de spennende sofaene som Norway Safe har designet sammen med LK- Hjelle. Denne sofaen fikk norsk Designråds hederspris i 2003, og har etter det fått veldig stor oppmerksomhet, forteller Bjørg.

Hun kan opplyse at møblene også faller i smak hos dem som er godt voksne. Trenden er at de eldre selger husene sine og flytter inn i mindre leiligheter. Da trenger de ofte nye møbler som passer i det nye hjemmet, forteller Bjørg. Hos Sentrum Møbler finner du en god blanding av klassiske og moderne møbler. Det klassiske går aldri av moten, og et 25-år gammelt design er fortsatt like aktuelt.

Norske leverandører

Samtidig finner du alltid det siste på møbelfronten hos Sentrum Møbler. Det er lov å komme innom og prøve. Her kan man slå seg ned i en av de mange sofaene fra LK Hjelle - eller prøve ut sitteegenskapene i en av Stokke/Varier-stolene.

Sentrum Møbler fører møbler fra velrenommerte norske leverandører som LK Hjelle, Stokke, Pega, Stryn Møbelindustri og Tonning. De fører foruten sofagrupper og spisestuemøbler – også hvilestoler, småstoler og det fleksible reolsystemet Pega.
Article image

Prikken over i’en

Her finner du også andre møbler på bestilling og tepper, og de kan skaffe det meste av det som ikke er bundet opp av kjedene. Vil du sove godt om natten kan det være lurt å komme innom og prøve de fantastiske Hästens-madrassene. Sentrum Møbler er de eneste i fylket som fører disse.

Her får du også alt av tilbehør som sengetøy, morgenkåper og alt annet som har med Hastens å gjøre.

Sentrum Møbler har også litt gaverartikler som setter prikken over i’en på interiøret, som for eksempel lysestaker, fat, puter, lamper og malerier med og uten rammer, aviskurver og vedkurver i hud. Det siste har blitt veldig populært de siste årene, avslutter daglig leder Bjørg Humblen.

Tekst: Berith Eva Lamøy Foto: Ingvald Kaldhussæther