Hjem & fritid »  Møbler med særpreg

Møbler med særpreg

Hos Grand Studio finner du unike designmøbler til konkurransedyktige priser. Med på kjøpet får du en service du må årtier tilbake i tid for å finne.
Article image

Moderne i gammel drakt

I Strandgata, like ved ferjekaia i det gamle Moldenesbygget ligger en spennende møbelbutikk. I lokalene som en gang var Moldes ølpol (inntil 1970), er de fleste av de gamle elementene beholdt, med vakre søyler og buede vinduer. Gulvet er i sin opprinnelige stil, bare pusset og malt. En gammel murvegg midt i lokalet er beholdt slik den var fra gammelt av. Sammen med moderne møbler skaper det en særegen elegant atmosfære i studioet, som ble omgjort til møbelbutikk for ca. et halvt år siden.

Det hele startet med at innehaver Jane ville etablere et konsept med møbler i en særegen stil, som man ikke finner i enhver møbelbutikk. Dermed reiste hun rundt i verden og oppsøkte leverandører og messer - på jakt etter spesielle ting.

Jane ville finne møbler med særpreg og det fant hun. Dermed sydde hun sammen sitt eget møbelkonsept. – Folk ønsker i større grad enn før å ha en personlig stil i hjemmet sitt. De vil ikke ha de samme møblene som naboen har, forklarer møbelgründeren.
Article image

Møbelkunst

Slikt finner du i Grand Studio. Her finnes møbeldesign som nesten fremstår som kunstverk. Du kan eksempelvis finne en rund mosaikkstol fra den prisbelønte designeren Eggarat.
Han har blandet gammel møbelkunst fra Østen med moderne, europeiske former. Stolen ble kjøpt da Jane besøkt atlieet i Bangkok. – Eggarat er en designer som lager mye spennende. Jeg har fått veldig god respons på tingene hans, sier Jane.

Her finner du også salonger og sjeseonger/sofaer i italiensk design, lenestoler, salongbord og hyller, samt tilbehør som matcher møblene. For eksempel finnes et utvalg av puter i thaisilke, morsomme lysestaker, spesielle vaser, rammer i plexiglass og vakre malerier.

– Maleriene er signert av kunstnere og kommer i enkelteksemplarer. De er virkelig med på å sette prikken over i’en på møbleleringen, sier Jane.
Article image

Personlig service

Når du handler møbler hos Grand Studio er det litt som i gamle dager. Du får varen tilkjørt og montert hvis du ønsker det. Og du slipper å tenke på hvor du skal kaste emballasjen for den tas med tilbake. Alt sammen helt uten ekstra kostnader.

– Vi ønsker å yte personlig service overfor kundene, derfor er dette en viktig policy hos oss, sier Jane.
I tillegg slipper man lange ventetider på møblene, alle møblene i studioet er som regel på lager.

Mange blir overrasket over prisnivået i butikken. For Grands Studio opererer med svært gunstige priser, og kan til tross for at de har designmøbler tilby priser som kan konkurrere med en hvilken som helst kjedebutikk. – Det kan vi fordi vi importerer møblene direkte og dermed slipper fordyrende mellomledd, avslutter Jane.

Tekst: Berith Eva Lamøy Foto: Grethe Ohr