Hjem & fritid »  Lyd og bilde i toppklasse

Lyd og bilde i toppklasse

Hi-Fi Klubben i Ålesund er områdets største spesialist på lyd og bilde. Av den grunn tar stadig flere og flere Moldensere tar turen over fjorden, når de skal handle lyd og bilde utstyr. Butikken i Ålesund ligger sentralt i Storgata 4.
Hi-Fi Klubben bestreber seg på å presentere markedets beste produkter og de største opplevelsene. Hi-Fi klubben i Ålesund har som den eneste forhandleren i området, muligheten til demonstrere sine produkter for deg på ordentlig vis, i sitt 370 kvm store lokale. Uansett om du er ute etter et lite stereoanlegg, et stort flott hjemmekinoanlegg, eller kanskje lyd til flere rom samtidig, så lover de at de har løsningen nettopp for deg. I Hi-Fi Klubben Ålesund er det 4 gutter som brenner for det de selger. – Vi er entusiastiske, ærlige og engasjerte selgere som vil gjør vårt ytterste for å hjelpe deg, sier daglig leder Øyvind Fiske i Hi-Fi Klubben Ålesund.
Article image

Nytt og spennende

Produktkatalogen for 2009 har nettopp blitt sluppet ut på markedet. Her finnes flere spennende nyheter. Hi-Fi Klubben har blant annet tatt over det skandinaviske agenturet for det britiske merket Arcam. – Dette er en produsent som setter betjeningskomfort, design og teknologi svært høyt. Arcam har et godt rykte verden over. De har nå spesialisert seg på kompaktløsninger med høy kvalitet. Radio, CD, DVD-spiller og forsterker samles nå i et produkt uten at det går utover lyden. Kvalitetsprodusenter som Arcam har tidligere holdt for gode til å produsere slike løsninger tidligere. Dette fordi det kvaliteten ikke ble bra nok. Ny teknologi har nå gjort dette mulig, sier Fiske.
Article image

Fasit

Den første og viktigste årsaken til vår suksess er våre medarbeiderne, sier daglig leder Øyvind Fiske Alle er ganske alminnelige entusiaster, og de sørger for at de alltid kan det de driver med og kjenner produktene inn og ut. Og de snakker et språk som man kan forstå. Hi-Fi Klubben har i mange år blitt oppfattet som dyre. Og med produkter som egnet seg mest for spesielt interesserte. Fiske er snar til å avkrefte dette.

– Vi driver direkte import, og slipper derfor de fordyrende mellomleddene som andre har. Vi hadde for en stund siden en tysk kunde, bosatt i Norge, som handlet her. Han fortalte at prisene lå like lavt, om ikke lavere her enn i Tyskland, forteller han. Han setter spørsmålstegn ved de såkalte billige prisene de store kjedene sier de kan ha på grunn av sine store samlede innkjøp. – Hvordan kan vi da være 1000-2000 kroner billigere på de samme modellene, spør Fiske. Han legger til at de har nøyaktig samme garanti som kjedebutikkene. I enkelte tilfeller faktisk enda bedre!
Article image

Utenom åpningstid

«Unngå kø - book en demo!» Dette er oppfordringen fra de ansatte på Hi-Fi klubben. Her tar de seg tid til å gi kundene seriøs betjening - også selv om de har det travelt i butikken. Og vil du være helt sikker på å at ingen skal forstyrre deg når du skal velge lyd og bildeutstyr så kan du gjerne gjøre en avtale til en ferdig oppsatt demonstrasjon - også utenfor åpningstid. – Fortell oss hva du ønsker å få demonstrert, så avtaler vi når du vil komme. Dermed sparer du tid både på å vente i kø og for at anlegget skal finnes frem og kobles opp til deg. Våre dyktige og entusiastiske medarbeidere får samtidig bedre muligheter til å gi deg best mulig veiledning, forteller Øyvind Fiske. Og om du går med tanker om å bygge nytt hus, bygge om kjeller eller innrede et loft? Hi-Fi Klubben hjelper deg gjerne med å sette sammen ditt drømmeanlegg. De leverer blant annet noe de kaller multiromsystem. Dette er enkelt forklart lyd og bilde distribuert fra ett til flere steder i huset. Med skjulte høyttalere i tak og vegger.
Article image

Åpen for alle

Selv om navnet Hi-Fi Klubben antyder at dette er en klubb for spesielt interesserte er butikke - og klubben - åpen for alle.– Det er overhodet ingen betingelse å være medlem for å handle hos oss, men til de som synes det er spennende med informasjon om nyheter innen hi-fi og som vil dra nytte av tilbud om finansiering og spesialtilbud på utvalgte produkter, kan vi tilby medlemskap i Hi-Fi Klubben, sier Øyvind Fiske

Forretningsideen er at Hi-Fi Klubben skal markedsføre og levere de beste løsningene og opplevelsene innen lyd og bilde. Og de har en visjon om å være det mest spennende sted for å kjøpe underholdning til hjemmet. De tror på «Value for Money» og de tror på «Value for Time». – Derfor er du velkommen til å boltre deg i anlegg og løsninger i våre butikker om du ønsker det. Eller bare stikke innom for å hente det anlegget du vil ha, om du ønsker det, sier Øyvind Fiske i Hi-Fi Klubben i Ålesund.

Tekst: Anita Hector Foto: Magnus Nordstrand & Hi-fi Klubben