Hjem & fritid »  Bygger drømmehuset ditt

Bygger drømmehuset ditt

Drømmer du om å bygge det perfekte huset? Malo Hus kan hjelpe deg å oppfylle drømmen din.
Article image

Kompetanse på ett sted

Malo Hus er leverandør av hus og hytter med forankring i lokalmiljøet. De sitter inne med all nødvendig kompetanse du trenger for å bygge drømmehuset ditt. Går du rundt med en hyttedrøm hjelper Malo Hus også til med det.

– Vi kjenner markedet godt, og har kunnskap om kommunale regler og byggeforskrifter. Hos oss finner man all kompetanse samlet på ett sted, opplyser Svein Monsås.

Ofte er det slik at kunden har sett drømmehuset i katalogen til Malo Hus.
Kunden har en visjon om et hus, og Malo Hus hjelper kunden å komme nærmest mulig drømmen ut i fra de forutsetningene som finnes. Malo Hus har sin egen arkitekt og tegner som kan hjelpe til med å sette idéene dine ned på papiret.

Drømmehuset kan ikke bare bygges på luftige idéer og fantasier, de må også være praktisk gjennomførbare, understreker Svein og fortsetter: – En forutsetning er at drømmene og idéene er mulige å gjennomføre innenfor gjeldende regler og lovverk, og ikke minst er det viktig at det er praktisk mulig å bygge det.
Article image

Vil bygge større

Ønsket om en enebolig blir til virkelighet for stadig flere, og tendensen er at folk flest vil bygge større enn før. Malo Hus kjenner markedet, og markedet kjenner Malo Hus.

– Barn av Malo Hus-eiere kommer gjerne til oss når de skal bygge for første gang. Noen velger tradisjonelle hus, men flere og flere vil bygge i moderne stil og velger fasade i en kombinasjon av glass, mur og tre – og med flate tak.

Malo Hus hjelper også til med planløsninger på innsiden av huset. Også her øker arealet, ifølge ekspertene. – De siste årene har vi opplevd at kvadratmeterne øker, folk vil ha større stuer, bad og kjøkken, forteller Svein.

Råd og tips

Malo Hus bygger på kommunale tomter som er tilrettelagt for småhusbebyggelse. De aller fleste har ordnet med tomt før prosessen med å velge hus starter. Det tar cirka ett år fra man starter prosessen til huset er ferdigstilt, sier Svein.

– Prosessen er et samspill mellom oss og kunden. Vi kommer med råd og tips om fornuftige planløsninger. Malo Hus hjelper deg med å hente frem elementene i din husdrøm og gjøre dem til virkelighet.

Opp gjennom årene har Malo Hus vært involvert i en rekke spennende byggeprosjekter. Avdelingen i Molde har sju ansatte med salgskonsulenter, ingeniører, arkitekter og byggeledere – Vårt hovedfokus er å alltid ha fornøyde kunder. Dermed er positive tilbakemeldinger og anbefalninger fra kunder det beste beviset på at vi har gjort arbeidet vårt riktig, sier Svein.
Article image

Også hytter

Malo hus kan også hjelpe deg med å sette hyttedrømmen ut i livet. I Møre og Romsdal råder fortsatt optimismen på dette markedet.

– Vi har flere prosjekter på gang, folk bygger hytter både på fjellet og ved sjøen, forteller Svein Monsås ved Malo Hus. Og oppsummerer enkelt og greit med Malo Hus sitt eget slagord: Malo Hus – slik du vil ha det!

Tekst: Berith Eva Lamøy Foto: Grethe Ohr