Helse & velvære »  Stedet for velvære

Stedet for velvære

At Storgata er lang og innholdsrik og byr på det meste av det vi trenger av materielle goder kan vi vel alle være enig i. Hos Hudstudio derimot, får du ikke bare kjøpt gode velværeprodukter, men
du kan også nyte en profesjonell aromaterapi eller oppstrammende ansiktsbehandling. Stedet for velvære finner du i Storgata 55!
Og at velvære har blitt mer og mer populært det kan eier og daglig leder av Hudstudio, Marit Grøvdal, skrive under på. Hun har vært mer enn 25 år i bransjen og har sett interessen for hudpleie og velværebehandling øke.
– Nå er det ikke bare kvinner fra 35 og oppover som aktivt går inn for å ta vare på huden sin. Alle setter pris på å slappe av og få et pusterom i hverdagen gjennom en velværebehandling, sier Marit Grøvdal.
– Det er jo bare tull at det bare er kvinner som trenger å ta vare på huden sin. Marit og hennes kolleger kurerer alt fra stive skuldre til fjerning av sprengte blodkar i ansiktet.
– Uansett hva det er og hvem du er, skal man føle seg bedre etter å ha tatt turen innom oss, sier Grøvdal.

Touch of France

Selv har Marit tatt sin utdannelse ved Den Franske kosmetologskolen i Oslo. Og de franske merkene er naturligvis dominerende i hyllene til Hudstudio.
– Guinot og Decleor er de mest brukte her hos oss, sier Grøvdal som forøvrig er en av de 8000 Guinot hudpleierene som finnes i verden i dag. Nylig var hun i Paris i regi av nettopp Guinot, som spanderte gratis ekstrakurs på et knippe utvalgte, som alle hadde det til felles å toppe salgslistene i sine respektive land. Guinot er det mest kjøpte merket i hudpleiesalonger i over 60 land og er alltid langt fremme når det gjelder å produsere effektive og forebyggende kremer og behandlingsformer.
– I hudstudioet tilbyr vi blant annet ”Hydradermie Lift” fra Guinot. Dette er en liftingpleie hvor hudpleieren bruker dreneringskuler for å løse opp spenninger, gjenoppretter et godt blodomløp og eliminerer giftstoffer. For å stramme opp ansiktstrekkene stimuleres de berørte musklene. Tilslutt gis det nytt liv til huden gjennom en grundig massasje, sier Grøvdal. Decleor er også innovative og har gode helhetsløsninger til alle hudtyper. – Vi anbefaler Decleor’s nye og komplette anti-age behandling for voksen hud. I denne behandlingen bruker vi en meget aktiv spesialmaske som bedrer og forebygger rynker og uelastisk hud. Svært effektiv for dem over 50, sier Grøvdal.

Supermaskin

PhotoNova PLS 3 er navnet på supermaskinen som representerer det siste i utviklingen av laser/lysbehandlinger. Behandlingene går under navnet IPL, som står for Intenst Pulserende Lys. PhotoNova PLS 3 er helt ufarlig og filtrerer bort de farlige UV strålene som påvirker vårt DNA. Det geniale med maskinen er at den ved hjelp av lys meget effektivt reparer skader som har blitt forårsaket av nettopp lys. At den jobber over flere bølgelengder eller dybder i huden, gjør den overlegen når det gjelder fleksibilitet og tilpasning i forhold til hudproblem og hudtype. Maskinen er selvfølgelig på plass i hudstudioet til Grøvdal i Molde.
– Vi har hatt den i snart to år nå, sier Grøvdal som ivrig viser fram ”før- og etterbilder” som bevis på de mange vellykkede resultatene de har oppnådd ved hjelp av PhotoNova PLS 3. Maskinen representerer det aller nyeste innenfor permanent hårfjerning og hudforbedring, den fjerner og reduserer pigmenter, solskader, acne og sprengte blodkar, bland annet. Dette er skandinavisk høyteknologi på sitt beste, utviklet for og av skandinavere.
– Det er så viktig å passe på den sarte huden vår på både vinter og sommertid, presiserer Grøvdal.

Makeup and mer

Er du opptatt av å tilføre huden din kun det beste finner du alt du trenger for den optimale hudpleie hos Hudstudio i byen. ”i.d bare minerals” for eksempel, er den reneste makup-serien på markedet. Ja, den er så ren at du kan sove med den! Og sove godt kan du også med permanent makeup fra Hudstudio om du vil.
– Vi tilbyr long-time-liners og langtidsfarging (varer ca 4-6 uker) av vipper og bryn, sier Grøvdal.
– Ellers utfører vi manikyr, hull i ørene, Duvè Medica TCA peel og Botox/Restylane antirynkebehandling. De to sistnevnte behandlinger utføres av sykepleier Tanja Andberg med spesialutdannelse innen botox og restylanebehandlinger.
– Våre terapeuter har også spesialkompetanse på epilasjon (hårfjerning), avslutter Grøvdal, som selv har epilasjonseksamen ved Nordisk Epilasjons Forbund. Du er med andre ord i de beste hender, besøker du jentene i Hudstudio i Molde.

Tekst & foto: Lena Nerland