Helse & velvære »  Eksperter på utstyr til barn

Eksperter på utstyr til barn

Hos Baby Comfort får du alt utstyr til baby og småbarn. Her får du også gode råd og tips med på kjøpet fra kvalifiserte medarbeidere.
Emmaljunga modellår 2008Ändring av metadata kräver upphovsmannens tillstånd.Baby Comfort ligger i Storgata i Molde sentrum. Her finner du et stort utvalg av barnevogner, barneseter, stellebord, stellebager, barnesenger, sikringsutstyr, klær, leker - og alt du ellers trenger til barnet ditt fra nyfødtog opp til 8-årsalderen.

Baby Comfort har lang erfaring i bransjen, og åpnet sin aller første butikk i Ålesund for 20 år siden. For 4 år siden startet de opp butikk i Kristiansund og utvidet med butikk i Molde sentrum hvor de har vært i til sammen 2 år. Alle butikkene er store og fine, og har det samme gode utvalget til de aller minste. Når det gjelder produktutviklingen av babyutstyr, skjer det mye og produktene blir stadig bedre. Hos Baby Comfort får du det aller siste på markedet.

Trendy trehjulinger

Blant barnevogner kan man velge mellom merker som Emaljunga, Simo, Brio, Carena, Quinny og Tautonia. For tiden er det mest trendy med trehjulsvogner.

– Mye av grunnen er at disse barnevognene er lette å trille og enkle å ta med seg i bilen. De passer perfekt til dagens foreldre som farter mye, forteller butikksjef Wenche Åkre.
Baby Comfort fører også Stokkevogner som har spesielt og stilig design. Disse vognene ligger litt høyere i pris, men er veldig populære.

Hos Baby Comfort utfører de også reparasjoner. Skulle vognen din bli ødelagt er det bare å komme innom, så får du den fikset i butikken.

Gode råd om barnesikring

Det er mye å huske på når man får små krabater inn i huset. Trapper må stenges av og det er viktig at barnet ikke får tak i rengjøringsmidler og giftige stoffer.
Baby Comfort har et stort utvalg av alle typer hjemmesikring som blant annet trappegrinder, lekegrinder, samt sikring til kjøleskap, komfyr og skapdører. Her får du også babycall som er digital og sikker i bruk.

Trygg i bilsetet

Viktig å huske på er det også at barnet sitter riktig og trygt i bilen. Hos Baby Comfort får du det du trenger for å sikre barnet ditt når dere er på kjøretur. Wenche fraråder å sette barn i forsetet på bilen, enten det er airbag eller ikke montert i forsetet.

– Er det montert airbag er det direkte farlig å sette barna foran. Men barn hører uansett hjemme i baksetet, påpeker hun.
Reglen er imidlertid at barn må være minimum 150 høye, og veie 36 kilo for å kunne sitte foran, opplyser hun. Baby Comfort har barneseter som passer fra 0 år og oppover, og fører også det nyeste bilbarnesikringssystemet izofix. Izofix passer kun til biler som har dette integrert i bilen fra fabrikk, dette er standard på biler produsert etter april 2007.
Systemet gjør det enkelt å feste barnet trygt i bilesetet, og eliminerer alle mulige feilmonteringer.

Trenger du hjelp til å montere barnesete, eller har spørsmål til sikring av barnet ditt, er det bare å ta turen innom Baby Comfort. Alle medarbeiderne har høy faglig kunnskap og kurses regelmessig i barnesikring. Her får du all den hjelpen du trenger slik at barnet ditt sitter trygt i bilen.

Utstyr til amming

Baby Comfort har også alt av utstyr til amming. Blant annet brystpumper.
– De fleste mødre vil ha ammepumper slik at også far kan mate babyen, forteller Wenche.

Her får du også ammeputer som er formsydd slik at ammingen blir mer komfortabel både for sultne små munner og den som mater. Merket Baby Bjørn er svært populært blant småbarnsforeldre og føres av Baby Comfort.

Bæresele med god støtte

– Særlig populær er bæreselen, som gjør det mulig å bære barnet på magen. Baby Bjørns bæresele er designet slik at babyen sitter godt - samtidig som den som bærer har god støtte til rygg og nakke.

Her får du også Bergans bæremeis som er ypperlig å ha barnet i når man er på tur. Bergans bæremeis finner du i tre ulike modeller tilpasset aktivitetsnivået til mor eller far. Bæremeisen kan brukes fra barnet begynner å sitte selv.

Trendy mammaklær

Hos Baby Comfort får du trendy mammaklær og ammeklær av merkene Boob og 2 Wear. Disse klærne har høy kvalitet og er behagelige å gå i. Baby Comfort fører også leker og babytøy, samt parkdresser og regntøy opp til 8 år. Uansett hva du trenger til barnet ditt kan det være verdt å ta turen innom Baby Comfort. Ikke bare får du alt du trenger til barnet ditt, men også gode råd og topp service med på kjøpet.

Baby Comfort holder åpnet på hverdager fra klokken 10.00 til 17.00. (torsdag til klokken 19.00) og lørdag er butikken åpen til klokken 15. 00.

Tekst: Berith Eva Lamøy
Foto: Grethe Ohr & Emmaljunga