Hjem » Bergen » Helse & velvære »  Spennende utvidelse på Annes

Spennende utvidelse på Annes

Nytt og spennende tilbud

Annes Hudpleie & SPA har utvidet sine tilbud med estetisk medisinske behandlinger. På Annes Medisinske vil de dermatologiske sykepleierne Maren og Lise kunne tilby trygge og seriøse behandlinger i behagelige omgivelser. Dette er tilbud til deg som ønsker å forebygge aldringstegn, og som ønsker å bevare hudens fylde og spenst.

I trygge hender

Hos Annes Medisinske skal du føle at du kommer i trygge hender. Med høy kompetanse og god erfaring stiller de dermatologiske sykepleierne Maren og Lise faglig sterkt. De vil ta vare på deg før, under og etter din behandling. Før en behandling settes i gang vil du få en konsultasjon slik at behandlingen tilpasses deg. Etter en grundig konsultasjon og samtale vil de kunne anbefale den riktige behandlingen, hva den innebærer og hva du kan forvente av resultater. På Annes Medisinske benytter de seg av de beste og mest seriøse leverandører av fillerprodukter. Gjennom sin ansvarlige lege har de også tilgang til mer virksomme behandlinger for fjerning av linjer og rynker.

 

Etter endt behandling vil du bli tatt vare på, og få god veiledning av de dermatologiske sykepleierne. De er sterkt opptatt av at du skal føle deg trygg, også i etterkant av behandlingen. 


En rekke behandlinger for ulike behov

Vi har alle ulike behov og ønsker, derfor er det så fint at Annes Medisinske tilbyr en rekke behandlinger. Alt fra fjerning av linjer, kjemisk peel, fillerbehandling, microneedling m.m. Kjemisk peel og microneedling er behandlinger for å forbedre hudstrukturen. Dette er behandlinger som er virkningsfulle for porer, grov hud og pigmenteringer. Huden vil blir frisket opp og få ny glød. I tillegg til de nevnte behandlinger tilbyr Annes Medisinske også inngrep som øyelokksløft, fjerning av poser under øyne og trådløft. Annes på Engen har i mange år samarbeidet med kirurg som kan utføre slike behandlinger. Disse behandlingene blir også utført i lokalene på Engen.

Estetisk medisinske behandlinger er uten tvil behandlinger som stadig flere vil benytte seg av. På Annes Medisinske vil du kunne få en trygg og god behandling med et naturlig resultat utført av erfarne og flinke behandlere.


Fakta

Siden 1988 har Annes Hudpleie & Spa vokst både i areal og ansatte. Anne eier det vakre huset på Engen vis-à-vis Den Nationale Scene. Sammen med sine 10 ansatte tilbyr de sanselige opplevelser og produkter av ypperste kvalitet.

 

 

 

 

Tekst: Malin Johansen | Foto: Annes Hudpleie & Spa