Hjem » Bergen »  Mer personlig tilnærming hos Din kosmetiske klinikk

Mer personlig tilnærming hos Din kosmetiske klinikk

Din Kosmetiske Klinikk ligger sentralt plassert i Kong Oscarsgate 25, like ved domkirken. De er en av byens ledende klinikker innenfor hudpleie og skjønnhet.

Behandling med Dermapen har blitt veldig populært.

Din Kosmetiske Klinikk utfører et vidt spekter av tjenester innenfor kosmetiske behandlinger som filler, botox, prp, trådløft, dermapen, mesoterapi, carbon peel, laser, sklerosering og permanent fettfjerning. I tillegg har de et bredt tilbud med velværebehandlinger og tilbyr både spraytan, massasje, fotbehandlinger, stell av vipper, bryn og negler, samt mye annet.

Linda Cecilie Nyland og Bodil Skeie. Blide jenter med stor fagkunnskap og sans for god kundebehandling.

5 års jubileum

Klinikken fyller i disse dager 5 år og daglig leder Bodil forteller IN magasinet om fulle timelister og fornøyde stamkunder.
– Vi har nok en mer personlig tilnærming til kundene enn det du finner hos mange andre klinikker og det er nok derfor vi har de samme kundene i år etter år. Her hos oss tar vi alltid en god prat med kunden hvor vi etablerer felles mål og realistiske forventninger. Dette er tross alt en bransje der trygghet betyr alt. Derfor er det en glede å se at kundene er fornøyde og anbefaler oss til andre. Jeg vil si det er risikabelt å gå til ufaglærte folk for å få behandlinger kun fagfolk skal utføre! Helsepersonell med medisinsk og helsefaglig bakgrunn har evnen til å vurdere pasientene på forhånd og her er vi alle spesialister innenfor det vi driver med.

Green Peel er en av klinikkens aller mest populære behandlinger.

Populært med Dermapen

Veldig mange ringer klinikken og spør om behandling med Dermapen. Dermapen er en avanser hudforbedrende behandling helt uten kirurgi og er en behandling med dokumentert god effekt.
– Vi bruker Dermapen til å lage mikroskopiske kanaler i huden. Disse kanalene vil frakte næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Ved å lage mikroskopiske hull i huden lurer man hudens celler til å tro at det har oppstått en skade.
Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall vekstfaktorer, slik at kollagen produksjonen øker og huden fornyes. Dermapen har også vist seg å være mer effektiv enn de fleste behandlinger med krystallsliping og kjemisk peel. Sammenlignet med tradisjonelle dermarollere, er behandling med Dermapen både mer skånsomt og mindre smertefullt. Den har engangsnåler og er dermed helt steril. Pennen har en kraftig motor som gjør at behandlingen kan gjennomføres meget effektivt. Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt/hals, men er også veldig effektiv på arr, sår og strekkmerker.

Green Peel

Green Peel er også en behandling som virkelig er i skuddet om dagen. Bodil forteller at det er perfekt å ta slike kraftige behandlinger nå på vinteren fordi huden kan bli sår, flassete og solsensitiv i etterkant av behandlingen. Green Peel er kraftig vevs-oppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Bodil lover rask synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter, solskader og store porer.

Klinikken har flotte gavepakninger.

100% NATURLIG

Green Peel inneholder kun rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang og Spirulina. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer som i tillegg til å ha en beroligende virkning, også virker både rensende og stimulerende. I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å trenge gjennom huden. Gløden og den karakteristiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter behandling, er helt særegent og et bevis på at huden blir best mulig stimulert. Fra innsiden virker urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene. Vinteren er absolutt den beste tiden til å ta en runde med profesjonelle peelinger. Bodil anbefaler en serie med behandlinger i kombinasjon med gode hjemmeprodukter, med 4-6 uker mellom hver behandling. Enten du vil har en medisinsk behandling eller en ren velværebehandling er Din Kosmetiske Klinikk et naturlig valg. Hos Bodil, Linda og de andre jentene er huden din i de aller beste hender.

Fakta Din kosmetiske klinikk

 
Tekst: Stein O. Kaasa | Foto: Din kosmetiske klinikk & Stein O. Kaasa
 

Følg IN magasinet på Facebook