Hjem » Bergen »  Ingen hudproblemer er for små

Ingen hudproblemer er for små

Siden Bryggen Hudlegesenter åpnet høsten 2020 har flere oppdaget deres gode og effektive behandlinger. Hudspesialistene Eli Synnøve Lilleskog og Emilia Hugdahl står sterkt i sammen for å hjelpe alle som kommer til de.

Eli Synnøve Lilleskog og Emilia Hugdahl ønsker at pasienten skal få en god opplevelse og tar seg god tid til å høre hva de har på hjertet.
Eli Synnøve Lilleskog og Emilia Hugdahl ønsker at pasienten skal få en god opplevelse og tar seg god tid til å høre hva de har på hjertet.

Pasienten i sentrum

– Vi legger pasienten i fokus og de er vår første prioritet, forteller Eli. 
Som pasient hos Bryggen skal du føle deg sett fra du går inn døren til endt behandling er ferdig. 
– Vi ønsker at pasienten skal få en god opplevelse og tar oss tid til å høre hva de har på hjertet, sier Emilia. 
De legger mye vekt på at åpenhet og følelsen av å være sett skal være i fokus. Du skal heller ikke oppdage å måtte vente lenge på å få time eller en tilbakemelding. Hudlegene er nemlig lett å komme i kontakt med, enten pr mail eller på telefon. 
– Det skal ikke være vanskelig å komme i kontakt med oss, ingen hudproblemer er for små eller for store, sier de smilende. 

Nyeste teknologien

Bryggen Hudlegesenter tilbyr alle de samme behandlingene som andre hudlegesenter gjør. I tillegg er hudlegesenteret de eneste som tilbyr digital helkroppsforografering med FotoFinder og laserbehandling av blodkar med Cutera Excel V+. FotoFinder er en digital fotograferingsmaskin som tar bilde av hele hudoverflaten for å oppdage nye føflekker og endring i føflekker. Dette er spesielt egnet for pasienten med mange føflekker. Cutera karlaser er en av de beste laserene på markedet, og brukes til behandling av en rekke hudsykdommer og hudplager, som pigmentflekker, akne-arr, rosacea, blodkar og andre røde områder i huden. 
– Vi er stolte over å kunne tilby mange og varierte behandlinger til pasientene, og med så god teknologi, forteller Eli. 
En stor fordel som Bryggen Hudlegesenter har er at de kan skrive Botox på blå resept for de med hyperhidrose, altså svetteproblemer. Dette gjelder dersom du får påvist hyperhidrose i armhuler eller håndflater. En av hudlegene på Bryggen kan søke om å få selve medikamentet på blå resept, slik at det blir billigere for deg. 
– Det er fortsatt mange som ikke vet om at vi tilbyr å skrive ut blå resept for svetteproblemer, sier de.

Bryggen Hudlegesenter bruker FotoFinder en digital fotograferingsmaskin som tar bilde av hele hudoverflaten for å oppdage nye føflekker og endring i føflekker.
Bryggen Hudlegesenter bruker FotoFinder en digital fotograferingsmaskin som tar bilde av hele hudoverflaten for å oppdage nye føflekker og endring i føflekker.

Viktig med føflekksjekk

– Vi syntes mange er flinke til å sjekke seg for føflekkreft, sier Eli. 
For det er viktig at man sjekker seg om man er en usikker på om en føflekk er ny eller har endret seg. Eli og Emilia poengterer at det er svært viktig å sjekke seg for føflekkreft. Mange av oss har vært mye solbrent, som gir økt risiko for føflekkreft. Tegn man skal være obs på er om en føflekk vokser eller endrer form. Andre tegn er endret farge og begynnende kløe. Bryggen Hudlegesenter har sett at pasienter av og til kommer for sent i forløpet, men har oppdaget fremgang i at pasienter kommer og sjekker seg siden det har blitt bedre informasjon fra media og helsemyndighetene. Dette bidrar til å forhindre at pasientene venter til utfallet blir verre. 
– Vårt viktigste budskap er at du oppsøker hudlege slik at du får riktig behandling til riktig tid - ingen hudproblemer er for små, sier Eli.

Gode tilbakemeldinger

– Mange av våre pasienter kommer med gode tilbakemeldinger, det er spesielt viktig for oss at pasienten blir sett, hørt og ikke minst fulgt godt opp. Vi ønsker at alle som kommer til oss skal føle seg trygge og velkomne. Vi vet hvor viktig det er å ta vare på og sjekke huden. Huden er tross alt kroppens største organ.

Fakta Bryggen Hudlegesenter

  • Du trenger ingen henvisning, du kan bestille time direkte. De har kort eller ingen ventetid. Time kan bestilles på nettsiden (se menylinje). Det kan være stor pågang på telefonen. De ringer opp igjen så snart som mulig. Send gjerne mail med navn og telefonnr, så kontakter de deg for time.
  • Adresse: Bryggen 13, 5003 Bergen. 3. etasje i Bryggen helsehus
  • Web: bryggenhudlegesenter.no
  • Telefon: 900 67 300
  • E-mail: info@bryggenhudlegesenter.no
  • Facebook: Bryggen Hudlegesenter
  • Instagram.com/bryggenhudlegesenter

Tekst: Malin Johansen | Foto: Bryggen Hudlegesenter
 

Følg IN magasinet på Facebook