Hjem » Bergen »  Gjør huden høstklar

Gjør huden høstklar

I snart 35 år har Anne’s hudpleie & SPA på Engen gitt en sanselig opplevelse i sitt vakre hus. På menyen tilbyr Anne blant annet tradisjonell hudpleie og massasje, men også mange andre luksuriøse behandlinger.

Høsten i møte

Bladene faller, et nytt fargespill er i vente og kulden smyger inn. Det betyr at høsten har kommet for tur. Det betyr også at Anne’s hudpleie og SPA fokuserer mer på å tilpasse sine behandlinger deretter. Etter sommerhalvåret har huden et stort behov for eksfoliering, og den har samtidig blitt mindre tørr og mer robust til å tåle sterkere ingredienser.
Huden vår fornyer seg selv, men etter som man eldes går dette stadig saktere, forteller Anne. Eksfoliering er viktig for huden siden hudcellene stadig fornyer seg. En frisk ung hudcelle bruker ca. 28 dager fra den blir dannet til den har jobbet seg opp gjennom hudlagene og har nådd overhuden. Etter passerte 30 år kan du bruke alderen din for å få en pekepinn på hvor lang tid cellene bruker for å dannes. Er du 43 år vil den bruke 43 dager på å fornye seg. Og jo lenger tid den tar jo mindre fresh og fin vil cellen være når den når overflaten, informerer Anne om.

Kvalitet i hver dråpe

Retinioder og A-vitamin er ingredienser som får fart på cellefornyelsen i tillegg til eksfoliering. Ingrediensene bidrar til å gi en penere og yngre hudoverflate. De har også evne til å gi en strammere og fastere hud, lysne pigmentering, minske porer og redusere talgproduksjon. En annen vidunder gruppe av ingredienser er fruktsyrer. Disse er også bra for å oppnå en jevnere hud. Å eksfoliere huden er like viktig som å rense og å nære huden. Anne anbefaler på det sterkeste å bruke pads, kremer som inneholder fruktsyrer eller tradisjonelle kornpeelinger.
For Anne og hennes terapeuter er det viktig at alle kundene får et tilpasset hudpleieprogram. Tilbudet består av at de utfører en grundig hudanalyse. På denne måten sikrer du deg et hudpleieprogram kun for deg og din hud. Etter 35 år i bransjen har både Anne og hennes terapeuter tilegnet seg god fagkunnskap og erfaring.
Uansett hva grunnen er til at du kommer til Anne’s hudpleie & Spa ønsker de deg varmt og hjertelig velkommen inn. 
Som Anne selv sier: 
«Målet for oss er å gi en sanselig helhetsopplevelse, en pause fra er hektisk hverdag.»

Fakta Anne’s Skin Care & Spa

Tekst: Mailn Johansen | Foto: Anne’s Hudpleie & SPA
 

Følg IN magasinet på Facebook