Hjem » Hjem & fritid »  Elektrisk, personlig transport

Elektrisk, personlig transport

Verdens førende leverandør av elektrisk, personlig transport, Segway, introduserer, Ninebot miniLITE, som skal forme kolleksjonen, sammen med deres nåværende produkter som Ninebot miniPRO og Ninebot ES1 og ES2.

Segway utvider mini-serien med introduksjonen av miniLITE.
– Vår visjon er å endre måten folk reiser på. Vi ønsker å gjøre reiser og personlig mobilitet til en behagelig og unik opplevelse, samtidig som dette en enkel og miljøvennlig måte at komme fra A til B, sa Dennis Hardholt, president for Segway Europa B.V. 
– Ved å introdusere vår miniserie, integrerer vi ikke kun transportmidler og teknologi inn i menneskers liv, men vi tilbyr også produkter for hele familien til daglig bruk.

Ninebot miniLITE

Det er både lett og gøy å kjøre Ninebot miniLITE. Du kan komme frem overalt og kan kjøre opptil 16 km/t med en maksimum rekkevidde på 18 km*. Segway miniLITE sin knekontrollstng gir ikke bare presise styreegenskaper, men fungerer også som et håndtak, som gjør at man lett kan løfte sin miniLITE. Samtidig fungerer den også som et kjøresikkerhetssystem forhindrer føreren fra å falle. Den har fargerike LED-lys som gir en personlig stil. Bredere og større hjul er designet for å gjøre dette til et behagelig og robust reiseprodukt, som kan kjøre gjennom vanskelig terreng samtidig som dens balanse opprettholdes. Som et sikrere og morsommere alternativ til hoverboard, er dette et flott valg for barn og tenåringer i gavesesongen. I tillegg har den en hurtig oppladning til batteriets maks kapasitet på kun 3 timer.

Ninebot miniPRO

Finn frem eventyrlysten! Ninebot miniPRO fører deg lett rundt med sin spesielle knekontrollstang, som gir særdeles presise styreegenskaper. Det tar kun 4 timer å lade batteriet til maks kapasitet. miniPRO har lykter både foran og bak, disse gjør deg synlig i mørket. Uansett hvor du skal så er miniPRO designet for å tåle alle typer vær, så du trenger ikke bekymre deg for hverken regn eller gjørme. miniPRO har en maks hastighet på 18 km/t og en maks rekkevidde på inntil 25 km*. Vekten som kun er 13 kg og styrestangen som er lett å ta av gjør at miniPRO er enkel å ta med seg da den tar lite plass og kan oppbevares i de fleste kjøretøyer.

Lettvekts E-scootere

ES1 scooteren har en maksimum hastighet på omkring 20 km/t. Utover dette har den et LED digitaldisplay, antibremsesystem og fartpilot.
ES2-modellen kan oppnå en maksimum hastighet på omtrent 25 km/t. Dens støtdemper garanterer en komfortabel kjøretur, og de tilpassede baklyktene er ikke bare morsomme, men hjelper også føreren til å bli sett i svakt lys. 
Begge KickScootere er lettvektsscootere og inneholder et one touch sammenklappbart system. De kan enkelt tas med på offentlige transportmidler eller oppbevares i en bil, hvilket tillater føreren både å reise praktisk, eller bare for gøy. Begge har en rekkevidde på inntil 25 km*.

For mer info se www.segway.com
I Norge er Elkjøp Segway forhandler.
*Rekkevidde/avstand avhenger av last, kjørestil og terreng

Tekst: Asle Kvinnesland | Foto: Segway
 

Følg IN magasinet på Facebook