Lekre lamper til soverommet

I vår lanserer Markslöjd flere vegglamper med små og finurlige detaljer som er idelle for soverommet.
Velg den nakne lyspæren, en stram modell med herlig hotellfølelse eller den klassiske messinglampen med karakteristisk bøy. Farge...
Les mer
ingress sovelampe

Klar for grillsesongen

Den nye gassgrillen FireGlobe fra Eva Solo har en enkel og elegant design med gjennomtenkte detaljer. Gassgrillen har tre individuelle brennere som gjør det enkelt å tilpasse varmen til maten som skal grilles. Grillen kan brukes som va...
Les mer
ingress eva solo grill

Farger vekker følelser!

Innred med utgangspunkt i din egen stil og velg farger som rammer inn rommet. For å hjelpe deg på vei presenterer Beckers fire fargetemaer med seks nøye utvalgte nyanser i hver palett.
Det er fargene i hjemmet som omfavner og ska...
Les mer
ingress Becker

Nyheter til soverommet

God søvn er viktig for både kropp og sjel. Det er mange fordeler ved å sove godt. Man lever lengre, får bedre helse, ser yngre ut, lærer raskere og gjør en bedre jobb.
Siden 1947 har Jensen produsert senger i Norge med fokus på ...
Les mer
ingress Jensen

Kvadrat soffbord

Norrgavels møbler er laget for både nåtid og fremtid. Alle mennesker inngår i naturens kretsløp og for Norrgavel er det viktig at møblene deres også gjør det. De bruker bare naturmaterialer som blir vakrere med årene. Og takket være de...
Les mer
ingress norrgavel

Klassisk aspargesgryte

Aspargesen er i sesong i Norge i mai og juni, men de importerte aspargesene kan kjøpes året rundt. De sarte og velsmakende stengene skal behandles varsomt. 
Det geniale med den enkle og klassiske aspargesgryten fra Zwilling er at a...
Les mer
ingress Aspargesgryte

Tegner det nye publikumsbygget til Gamle Bergen Museum

Den danske arkitektfirmaet AART architects har vunnet konkurransen om å tegne det nye publikumsbygget til Gamle Bergen Museum. Firmaet er blant annet kjent som arkitekten bak det nye Vikingtidsmuseet i Oslo.
På 1800-tallet var Bergen...
Les mer
ingress museum

MILJØVENNLIG HAGEBELYSNING

De funksjonelle SunLight-lampene gir et koselig og stemningsskapende lys. De har et unikt design med integrerte og skjulte solceller.
En oppladning i full sol gir lys i opptil 20 timer. I tillegg til bryter har lampen en skumringssens...
Les mer
ingress Eva Solo hagelys

Eksklusiv nyhet til kjøkkenet

System 10 er navnet på Drømmekjøkkenets nyeste tilbehørskonsept. Systemet, med avstandsstykker på bare 10 millimeter mellom skapene, er utviklet med stuen i tankene og med et mål om a skape gjennomgående linjer og geometri i rommet.
Kjøkke...
Les mer
ingress drommekjokkenet

Perfekt for kjøkken og bad

Orthex har lansert nye oppbevaringsbokser i lekkert design. SmartStore Compact er stablebare, har praktiske håndtak og en høy-glanset overflate både på inn- og utside. Dessuten kan lokket brukes som brett.
Den nye oppbevaringsløsn...
Les mer
ingress orthex

Kjærlighet ved første blikk

En utslitt klisje, kanskje, men ikke når det kommer til Woud. Denne danske merkevaren åpner ikke bare for forelskelse, men like gjerne et forhold som varer livet ut.
For det er noe med dansker og design. Ikoner som Arne Jacobsen, Po...
Les mer
b_pedersen_ingress

Funksjonell hverdagslykke

Kjøkkenet er for lengst definert som et oppholdsrom hvor man tilbringer mye tid. Vegger slås ned og dagens åpne løsninger krever mer struktur og orden. Det reflekteres i det moderne kjøkkendesign.
Hos Drømmekjøkkenet på Danmarksp...
Les mer
drommekjokkenet_ingress

Allsidig støvsuger

Alle støvsuger bruker en motor for å kunne suge opp smuss og støv, men ikke alle motorer er like.
Noen trådløse støvsugere bruker små, og ofte svake, motorer mens andre støtter seg til tunge og ofte lite allsidige motorer. På grunn...
Les mer
Stovsuger_ingress

Fransk kjøkkendrøm

Kjøkkenet har blitt et av familiens største samlingssteder, og om du ønsker et herregårdskjøkken eller et mer funksjonelt og moderne kjøkken er ikke hjelpen til din drøm langt unna.
Trønderkjøkken startet opp i 1999 og har side...
Les mer
Tronderkjokken_ingress

Nyheter fra Multiform og Drømmekjøkkenet

Høstens og vinterens nyhet fra Drømmekjøkkenet er modellen Bistro som nå er kommet i en lun, varm brunbeiset ask utførelse. Sammen med denne finner du også Multiform sin nyeste modell, Form 45, her vist i lekker messing.
Les mer
drommekjokkenet_ingress

Kjøkken-oasen på Minde

Etter et besøk hos Studio Sigdal Bergen risikerer du å fylle opp hodet med gode ideer for hvordan hjemmets hjerte kan utformes.
– For mange av oss er jo kjøkkenet husets viktigste rom. Derfor er det også viktig for oss både å kunne ...
Les mer
sigdal_ingress

Nordisk formspråk

Med det kompromissløse toalettsetet Sway D fulgte utmerkelsen Red Dot Award. Nå følges suksessen opp med ytterligere to varianter i Sway-serien. 
Velkomponerte og fjærlette linjer. Den karakteristiske svungne formen er den samme, ...
Les mer
Toalettseter_ingress

Velg ditt kjøkken

Velkommen til Sigdal sin kjøkkenplanlegger. Med deres nye kjøkkenplanlegger kan du enkelt designe ditt Sigdalkjøkken på få minutter. Ved å følge tre enkle trinn; angi rommets størrelse, innred kjøkkenet og se sammendrag, kan du i løpet...
Les mer
Sigdal_ingress

Holdbar naturdesign for urbane hjem

Hos design- og interiørbutikken Norden og Verden er det meste håndplukket av kvalitetsbevisste designere med et kresent og nysgjerrig blikk.
– Når vi er på reise i europeiske storbyer for å hente inspirasjon, går det mye i gåing for...
Les mer
Norden_og_verden_ingress

Inspirasjon til kjøkkenet

Kjøkkenet er gjerne samlingspunktet i hjemmet. Her lager vi mat, spiser, gjør lekser, jobber og tilbringer tid med familie og venner. Derfor er det viktig at kjøkkenet både er flott å se på og ikke minst funksjonelt. Hos Drømmekjøkkene...
Drømmekjøkk...
Les mer
Drommkjokkenet_ingress
#PAGEBAR#