Grillsesong

Den nye grillserien fra Everdure by Heston Blumenthal har fått internasjonal anerkjennelse for modellenes uttrykk, funksjonelle design og estetiske kvaliteter. Senest har både gass- og kullgrillserien mottatt den ettertraktede iF Desig...
iF De...
Les mer
ingress everdure

Røkt mat er en trend

Nordmenn elsker røyksmak i matvarer. Røkt makrell, røkt mørbrad, pulled pork. Røyksmak minner om den ultimate grillsmak. Er du helt med, så røyker du maten selv. Hjemme på kjøkkenet.
Røyking er en del av den norske kulturarve...
Les mer
ingress roekt mat

Klassisk aspargesgryte

Aspargesen er i sesong i Norge i mai og juni, men de importerte aspargesene kan kjøpes året rundt. De sarte og velsmakende stengene skal behandles varsomt. 
Det geniale med den enkle og klassiske aspargesgryten fra Zwilling er at a...
Les mer
ingress Aspargesgryte

Rykkinn Senter

Når vinterhalvåret har festet grepet og kulda har satt inn, er det godt å kunne trekke inn i et lunt og inspirerende senter. På Rykkinn senter opplever du en rolig og avslappet atmosfære uten stress og mas. 
Her finner du flotte...
Les mer
rykkinn_senter_ingress

God drikke i juletiden

Både Hellstrøms gløgg og juleakevitt kommer i nye utgaver til den nært forestående høytiden.
Mesterkokk Eyvind Hellstrøm trenger ingen nærmere introduksjon, men du bør definitivt ta en titt på hans to sorter til jul – hans frisk...
Les mer
Helstrom_ingress

Jul på Værtshuset

Et rødmalt hus i skogkanten, nisser, julestjerner, fyr på peisen og den deilige duften av pinnekjøtt og julemat. Julen hos Værtshuset Bærums Verk er som tatt ut av en julefortelling og det skal godt gjøres å ikke komme i julestemning e...
Julestemni...
Les mer
Vertshuset_ingress

Suksessrestaurant fra Stavanger har åpnet i Bergen

26 North Restaurant & Social Club ble en umiddelbar suksess da den åpnet i Stavanger tidligere i år. I løpet av få måneder har restauranten, som blant annet serverer norsk tapas, mottatt strålende matanmeldelser og blitt rangert av gje...
Svenske K...
Les mer
ingress 26 North

Oslos nye fjelltopp

Oslos nyeste og mest sofistikerte skybar på toppen av Radisson Blu Scandinavia Hotel er designet av Snøhetta. Summit Bar i hotellets 21. etasje har åpnet dørene og gir gjestene en spektakulær utsikt over hovedstaden, i en internasjonal...
– Sammen...
Les mer
ingress skybar

Smak av høst

Værtshuset Bærums Verk er som skapt for hyggelige høstmåltider. Her kan du nyte fantastiske retter som kantarellsuppe, hjort eller reinsdyr mens varmen og den gode duften fra peisen sprer seg i den lune trebygningen.
Værtshuset Bæ...
Les mer
ingress vertshuset

MatPrat + by:Larm = ByLam

MatPrat og by:Larm inngår samarbeid, og arrangerer allerede 13.oktober ByLam som byr på norsk kvalitetsmusikk og kvalitetsmat. 
Torsdag 13. oktober vil bli et høydepunkt for både de matglade og musikkglade i hovedstaden. MatPrat og...
Les mer
bylarm ingress

ÅRETS ØL 2016

Årets øl 2016 er en alkoholsvak øl uten at dette går på kompromiss med opplevelsen. Vinneren er Bahrainer Weisse fra Nøgne Ø Det Kompromissløse Bryggeri.
I alt 80 øl fra 34 bryggerier var påmeldt til kåringen Årets Øl 2016. År...
Les mer
ingress ol

Helse & velvære i Byporten

Byporten Shopping er ikke som alle andre kjøpesentre. Her finner du en spennende miks av butikker du ikke finner andre steder. Akkurat nå formelig bugner butikkene av høstens nyheter og her finner du alt du trenger for å gå høsten fris...
I en trav...
Les mer
ingress Byporten

Krystallklar nasjonalromantikk på polet

For aller første gang lanserer Vinmonopolet vann – men det er definitivt ikke tappet fra kranen på pauserommet. Norges reneste vann heter Eira, og er et usedvanlig forfriskende vann som spiller på lag med både mat og vin på en måte du ...
– Nå er rin...
Les mer
ingress vann

Fristelser hos Fruktbar

Nå kan du nyte deilige fristelser fra Fruktbar i Bergen sentrum hele året! Fruktbar har åpnet nytt smoothieutsalg på Galleriet. Hos Fruktbar finner du et stort utvalg av forfriskende og sunne energiboostere i form av frukt- og grønnsak...
Les mer
ingress Fruktbar galleriet

Gastronomiske opplevelser i historiske omgivelser

Det finnes noen spisesteder som ikke er helt som alle andre. Værtshuset Bærums Verk er definitivt ett av de. Her kan du nyte fantastiske retter basert på det ypperste av råvarer i omgivelser som få kan matche!
Tar du turen til Bæ...
Les mer
ingress vertshuset

Endelig i Oslo

For alle som har tilbrakt mye tid i Bergen er Sumo allerede et kjent navn. Restaurantkjeden serverer kreativ og velsmakende sushi og asiatisk fusion. Og nå har de endelig åpnet sin første restaurant på Solli Plass her i Oslo!
Det ...
Les mer
ingress sumo sushi

En ny vår for Strandkaien

Rett ved Torget ligger en av Bergens «up and coming» handlegater.
– Mange vet ikke om alt som ligger på Strandkaien, og folk sier ofte: Jeg visste ikke at det var så mye stilig her. Det sier Stian Avedal, som med samboer Hanne Leir...
Les mer
ingress Strandkaien

Spennende sommer på Bekkestua senter

Av og til er det deilig å trekke inn i sommervarmen. På Bekkestua senter finner du et variert og spennende utvalg butikker i en lys og avlappende atmosfære. Her finner du det du trenger i moderne og smakfulle omgivelser. 
På Bekke...
Les mer
ingress bekkestua senter

Sommerslagere på Rykkinn Senter

På Rykkinn Senter i Bærum finner du 33 butikker som tilbyr alt du trenger på ett sted. Klær og sko for enhver smak. Alt til interiør og hjem. Gaveartikler til spesielle anledninger. Og når du trenger en liten pust i bakken, kan du sett...
Foruten e...
Les mer
ingress rykkinn senter

Velkommen til KOKEPUNKTET!

Fagkonferansen «Kokepunktet» ble arrangert for første gang i fjor, og ble svært godt tatt imot. De tar deg til Kokepunktet igjen, dagen før åpningen av Gladmatfestivalen.
Faglig innhold er en viktig del av Gladmatfestivalen. Gla...
Les mer
ingress gladmat
#PAGEBAR#