Beskytt øynene med stilige solbriller!

Med sommeren rett rundt hjørnet er det nok mange som er på utkikk etter nye solbriller. Hos Fana Optikk på Nesttun har de akkurat fått inn vårens nyheter og kan friste med spennende solbriller i alle farger og fasonger. Her finner du s...
Med en h...
Les mer
ingress Fana Optikk

Brenner for kjærligheten

Skal du gifte deg med din utkårede og er på jakt etter den perfekte brudekjolen? Hos brudesalongen Belle Amie finner du de vakreste brudekjoler i ulike fasonger, stiler og størrelser. Her kan med andre ord alle finne sin drømmekjole!
Det ...
Les mer
ingress Belle Amie

Feirer 80-årsjubileum

Enten du er på utkikk etter en gave til noen du er glad i eller noe nytt til deg selv så skal det godt gjøres ikke å finne det hos Mestergull Gaudernack. Hos gullsmedforretningen på Sandvika Storsenter finner du vakre smykker i alle pr...
Mestergu...
Les mer
ingress mestergull sandvika senter

Nært senter, nære mennesker

Kolsås Senter er intimt, hyggelig og innbydende. Det er lett å finne frem, de ulike forretningene har klart definerte uttrykk og hyggelige cafeer bidrar til både sosialt samvær og stabilt blodsukker. Det samme gjør en fristende Meny-bu...
Likevel ...
Les mer
ingress kolsas senter

Sett sammen din egen brille!

Det kan være overraskende vanskelig å finne den perfekte brillen. Ikke bare skal formen på innfatningen passe til ansiktsfasongen din – du vil jo helst også finne en variant som matcher stilen din.
– Det mange ikke er klar over,...
Les mer
ingress Specsavers

Et fyrverkeri av farger

Vårstemningen formelig slår mot deg i det du kommer inn dørene hos Gant på Sandvika Storsenter. Den nyoppussede butikken bugner nærmest over av vårlige nyheter i alle regnbuens farger og det skal godt gjøres ikke å bli i godt humør ett...
Helt siden b...
Les mer
ingress Gant

Chunky sneakers

Den beryktede dad-sneakersen med sin karakteristiske såle, og som på 1980-tallet hovedsakelig ble brukt av fedre, fikk i 2018 et stort comeback hos de internasjonale motehusene Balenciaga, Gucci og Louis Vuitton. I 2019 forventer man a...
Den t...
Les mer
ingress skoringen

Setter farge på byen

Pip Stormote åpnet sine dører i mars 1990. Og har i løpet av denne tiden opparbeidet seg et velfortjent rykte som en butikk med fantastisk utvalg og service utenom det vanlige.
– På den tiden var den vanskelig å finne moteklær til ...
Les mer
ingress PIP Stormote

Bunadhuset

Med 30 års erfaring i faget er Rigmor Øvergaard uten tvil en av Rogalands mest kunnskapsrike mennesker når det gjelder bunad. 
Med denne erfaringen og et brennende engasjement for sitt håndverk vet hun akkurat hva som skal til for...
Les mer
ingress Bunadshuset

Sko for et aktivt byliv

Om du ser på gatemotefotografier i magasiner eller på nett vil du legge merke til at Diemme er en gjenganger. Diemme lager sko inspirert av fjellsko, tilpasset et aktivt byliv.
Sko bør matche sine omgivelser i forhold til hver seson...
Les mer
ingress Diemme

Kjærlighet for gatemote

I midten av februar lanserte det sportsmerket Björn Borg sin eksklusive capsule kolleksjon, RBN, med popstjernen og moteikonet, Robyn. Den moderne unisex-kolleksjonen inneholder en blanding av edgy treningsklær og gatemote.
Björn Bo...
Les mer
ingress Robyn

Byens hjerte

Ved Lillestrøm Torv finner man tilbud om alt fra advokathjelp til bunadssøm, øl og konserter. Uten sammenlikning forøvrig.
Her er et lite knippe av alle de forskjellige virksomhetene sentrert rundt Lillestrøm Torv: Advokatfirm...
Les mer
Lillestrom Torv web

Bottega Veneta

Årets vår kolleksjon fra Bottega Veneta er den første som er laget under Daniel Lee sin kreative kontroll. Kolleksjonen fokuserer på følelsen av at tid, ubestemt og forbigående, er den ultimate luksus. Resultatet er paradoksalt, tidløs...
Bildene so...
Les mer
ingress botega

These shoes are made for walking

Ekte håndverk. Og ikke minst bærekraft. Byens Skomaker blir ved sin lest, men selger også klassiske kvalitetssko. Velkommen inn.
Midt i hjertet av sentrum, i brosteinsbelagte Søregaten 16, ligger Byens Skomaker. Her har teamet, ekt...
Les mer
ingress Byens skomaker

Alt du trenger til alle livets anledninger

Livet er fullt av små og store anledninger. Uansett hva som skal feires så finner du alt du trenger til dagen i Glasmagasinet, fra selskapsantrekket og borddekkingen til gaver i alle prisklasser!
Våren og sommeren er høysesong for f...
Les mer
ingress Glasmagasinet

Preg av 90-tallet

Den norske sneaker- og sportsfashionkjeden Urban gjør et nytt samarbeid med Coca-Cola. Kolleksjonen fokuserer på den ikoniske logoen, og har tydelig preg av det hyperaktuelle 90-tallet.
Urban slipper nå sin andre Coca-Cola kolleksjo...
Les mer
ingress urban

Mote med mangfold

Den unge designeren Pernille Fristad (25) debuterte på London Fashion Week med klesmerket sitt Kepaza. Hun viste den nye kolleksjon «Bring Your Light» som ble vist med den laveste modellen noen sinne Michelle Khare som er bare 158 cm h...
Nok en...
Les mer
ingress Kepaza

ÆRVERDIG JUBILANT

De finnes, men de er få – spesialforretningene. Ebbesen & Jensen har kledd opp kvinner i 130 år. Det startet med kåper og drakter, men da bikinirevolusjonen kom på midten av 1960-tallet, ble også badetøy en viktig del av sortimentet. J...
Den er nest...
Les mer
ingress Ebbesen

Ta den ring

Du har funnet drømmedama. Tiden er inne for å fri, og du ønsker deg et svar på to bokstaver. Så hvordan gjøre frieriet til en minnerik opplevelse? Tips 1: Finn en smashing ring. Tips 2: Fri med en kreativ vri.
Nordmenn adopterer...
Les mer
ingress Heyerdahl

En ultramoderne ballerinasko som er lett & allsidig

Den tidløse elegansen til ballerina-skoen har fått en ultramoderne oppgradering. ECCO har skapt en meget lett og elegant ballerina som gir den moderne kvinnen en sko som passer til nesten enhver anledning.
Du kan enkelt og selvsikke...
Les mer
ingress ecco
#PAGEBAR#