Novelaklinikken

Vi tilbyr det siste innen
medisinske og kosmetiske
behandlinger.

Velkommen

Hos Novelaklinikken er
du i trygge hender

Novelaklinikken

Hos oss skal du være trygg
på at du er alltid i de
beste hender.

Vi er opptatt av deg!

Topp moderne utstyr, erfarne kirurger
og kvalifiserte behandlere sikrer deg
best mulig resultat.

Vi er opptatt av deg

Vi hjelper deg å bli ny!

Mariann, 28 år

"Jeg er så takknemlig for den
fantastiske mottagelsen, forståelsen og
oppfølgingen jeg har fått ved klinikken."

FINN DIN NÆRMESTE KLINIKK
Våre klinikker
Våre satelitter
Kundeerfaring

Tror ikke jeg noen gang kan få fullrost Novelaklinikken, Nikolai og hans kollegaer. Er så glad jeg kom over dem på internett, og ikke minst glad for at klinikken jeg var i kontakt med vedr. ordinær fettsuging skremte livet av meg. Jeg har blitt en blidere person, kone og ikke minst mamma!

Kvinne, 42 år
Kundeerfaring

Det er viktig med godt humør og god stemning på arbeidsplassen, ikke bare for de som jobber der, men også for kunden. Og det hadde de til gangs. Følte meg veldig velkommen der og følte meg veldig ivaretatt. Og, jeg ser og føler meg mye bedre etter inngrepet og etterbehandlingen.

Mann, 36 år
Kundeerfaring

Jeg kan virkelig anbefale Novelaklinikken, de er profesjonelle, FLINKE, og gir det det du forventer av resultat. For mitt vedkommende så har laserbehandlingen gjort at jeg har fått selvtillitten min tilbake, og kjempefornøyd er jeg!

Fornøyd jente 27 år

"Nova" betyr ny.  Novelaklinikken tilbyr det siste nye innen medisinske og kosmetiske behandlinger, nytt speilbilde, ny og bedre hverdag.  Hvis du ønsker det, kan vi hjelpe deg å bli litt ny!

Klinikkens varemerke er kompetanse og kvalitet i alle ledd. Vi har topp moderne utstyr, erfarne leger og kirurger, erfarne og topp kvalifiserte sykepleiere og hudterapeuter som sikrer deg best mulig resultat. Hos oss skal du være trygg på at du er i de beste hender!

VIDEO - SMART LIPO - PERMANENT

FETTFJERNING MED LASER

VIDEO - SMART LIPO - PERMANENT

FETTFJERNING MED LASER

Novelaklinikken er den første som også tilbyr før- og etterbehandling for å oppnå optimalt resultat av fettfjerningen. Vår behandlingsmetode gir bedre resultat fordi den også strammer opp huden.

Trådløft

med Happy Lift og Silhouette Soft

Trådløft

med Happy Lift og Silhouette Soft

Trådløft er den ideelle behandlingen for menn og kvinner som søker ansiktsløftning uten kirurgi. Dette er en ny metode som strammer opp slapp hud og gir ansiktet og halsen et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende.

SMART LIPO

FETTFJERNING MED LASER

SMART LIPO

FETTFJERNING MED LASER

Smart Lipo er det nyeste gjennombruddet innen behandling av uønskede fettdepoter på kroppen.