Det skal være gøy å kjøpe bil

I flunkende nye, store og lyse lokaler på Tiller holder bilforhandler Sulland Trondheim plass.
Bedriften åpnet dørene i oktober 2013, og er nå endelig kommet inn i nyoppusset butikk.  – Vi stortrives her. Lokalene er tilpasset elega...
Les mer
sulland ingress

Med øye for detaljer

Enestående design. Smakfulle løsninger. Fantastiske lysforhold. Stor valgfrihet. Rikt mangfold. Svært sentralt. Ikke rart Eie Eiendom er stolt av å presentere unikumet Sølvbyggene, i hjertet av Lørenskog.
Tett inntil Metro-sente...
Les mer
Eie ingress

Folkelig luksus

En unik merkevare som ser på hver enkelt kunde som like unike som sitt eget produkt. Hos Lexus på Kjeller er de bilgale – og langt over gjennomsnittet opptatt av service. Lexus på Kjeller åpnet sine dører 27. oktober, og de står klare ...
Lexus sine ...
Les mer
Lexus ingress

Populære Suzuki S-Cross

Det er ikke uten grunn at Suzuki S-Cross 4x4 har blitt en av Norges mest kjøpte biler. Med firehjulstrekk, stor plass og lave avgifter er den som skapt for norske forhold og hos RSA Bil på Skjetten kan du selv oppleve den!
Med fireh...
Les mer
RSA ingress

Nytt leilighetsprosjekt i Lillestrøm sentrum

Med sin sentrale beliggenhet med kort vei til både Gardermoen og Oslo sentrum er Lillestrøm en populær by for boligkjøpere. Neste år starter Olav Thon Gruppen og AF Gruppen i samarbeid byggingen av det nye leilighetsprosjektet Engebret...
Bildene ...
Les mer
Thon ingress

Synlig og varm Passopp

Kulde, nedbør og mørke kjennetegner denne tiden av året. For våre firbente er det en tid preget av reflekser for å være trygge på tur, og klesplagg for å holde varmen. Enten det gjelder katt eller hund, har Buster Zoo det som skal til ...
Buster Zoo ...
Les mer
Buster Zoo ingress

Hverdagsluksus med Peugeot 308

Peugeot er i vinden som aldri før og de siste årene har nyhetene kommet på rekke og rad fra den franske bilprodusenten. En av deres mest populære modeller er uten tvil Peugeot 308 som ble kåret til Årets Bil i Europa i 2014. Og tar du ...
Det har v...
Les mer
Bertel O Steen ingress

Stillhet midt i sentrum

Når maskinene stopper, er det helt stille. Det eneste man hører er bølgeskvulp og noen måker som flyr avgårde. Lukker du øynene, er det vanskelig å forestille seg at du står sentralt i Oslo, i Bjørvika. Et steinkast unna Operaen, naboe...
I 2013 start...
Les mer
sorengstranda ingress

Bare det beste, er godt nok

Hos Brødrene Pedersen på AMFI Madla blir alt som står urørt byttet ut med nye gjenstander, slik at de alltid har det kunden ønsker til enhver tid.
Butikken har vært på senteret i sju år og siden de har begrenset med plass er de n...
Les mer
B Pedersen ingress

Tenker nytt bak kamera

Fotografene bak nyetablerte Lade Foto tenker gjerne litt annerledes når familiebildene skal tas. Seniorportrett og studiobursdag er to av nykommerens hovedsatsinger.
Lene Cathrin Langvatn og Joakim Halvorsen står bak nyetablerte Lade...
Les mer
Lade Foto ingress

Proff hjelp på leiemarkedet

Flere ønsker en profesjonell aktør i ryggen når de skal leie bolig. Frost Eiendom er byens største private boligutleier, med til sammen 1100 utleieboliger i Trondheim.
Frost Eiendom har til sammen 1100 utleieleiligheter fordelt p...
Les mer
Frost eiendom ingress

Vesker for enhver smak

I starten av oktober åpnet den landsdekkende kjeden Bagorama sin første butikk i Trondheim. Kjeden selger vesker og kofferter i alle prisklasser.
Butikksjef Anja Myrhaug har vesker og bager til alle behov.I andre etasje på nye City ...
Les mer
Bagorama ingress

Fusjon gir fornøyde kunder

I februar i fjor slo Quartett Eiendom og Næringsbygg sine hoder sammen. Samarbeidet skal gi boligprosjekter med større lønnsomhet og enda mer fornøyde kunder.
Med etableringen av NB Gruppen AS, som eier 100 prosent av aksjene i bå...
Les mer
Gorseth ingress

Kjøpte elbil som bil nummer én

Da Terje Olsen og familien kjøpte elbilen Renault Zoe var det for å ha en bil til de daglige transportetappene. Familie-SUVen står for det meste i garasjen.
– Vi var på jakt etter en bil nummer én. SUV-en står veldig mye parkert og...
Les mer
bilcentrum ingress

Mange vil bo langs Lade Allé

Mellom Lade Allé og Lade Arena skal Selvaag Bolig bygge til sammen 220 leilig-heter. Det første bygget er utsolgt, og byggingen starter allerede 1. desember.
Prosjektet Lade Allé skal oppføres på tomta der Toyota Hell Bil tidligere ...
Les mer
selvaag ingress

Et varehus med verdier

I år hyller IKEA kreativitet og felleskap ved å la barna være sjefen for å pynte til jul i hjemmet. IKEA har sin egen julekolleksjon som barn og voksne kan hente inspirasjon fra. Her får du både tradisjon og moderne konsepter.
I...
Les mer
Ikea ingress

Bind deg en julekrans

Med noen greiner, litt granbar, gavebånd og gamle julekuler, lager du julekransen anno 2014 selv. Blomsterdekoratør Mona Hammerø gir deg noen tips på veien.
Årets julekrans kommer i både den tradisjonelle stilen med granbar og grø...
Les mer
julekrans ingress

Julemarked for smaksløkene

Spennende matopplevelser med både spekemat og søtsaker står på menyen når det tolvte julemarkedet i rekken åpner på Torvet 12. desember. 
Helt siden det første markedet ble arrangert i 2003, har matopplevelser vært en viktig d...
Les mer
julemarked ingress

Nytt bomiljø tar form på Lade

Midt mellom City Lade og Ladeparken, er nye Ladebyhagen i ferd med å ta form. Interessen for det nye boligprosjektet, som består av 450 nye boliger, er ifølge utbygger stor.
Ladebyhagen ligger mellom City Lade (til høyre) og Sirkus...
Les mer
obos ingress

Nyhavn Brygge – rett i nærheten av Gamle Bergen

Boligprosjektet Nyhavn Brygge i Bergen tilbyr 49 start-boliger for førstegangskjøpere eller for deg som ønsker en effektiv leilighet med kort vei til sentrum og studiested. I tillegg tilbys 25 Hjem-boliger for deg som ønsker mer plass ...
Les mer
selvaag ingress
#PAGEBAR#