Hjem » Hjem & fritid »  Duftfigurene Num Noms

Duftfigurene Num Noms

Det er en duft av suksess over samlefigurene Num Noms som er kommet til Norge. Bokstavelig talt. De små duftende figurene har nemlig vært blant bestselgerne i USA siden de ble lansert i desember 2015, og de var blant finalistene til tittelen som årets leketøy i 2017 i kategorien «collectibles» som deles ut av den amerikanske leketøyindustriforeningen (Toy Industry Association). 
– Figurene har vært en kjempe-hit i USA og overalt hvor de er blitt introdusert. MGA, som står bak figurene, har funnet en god formel for å lage leketøy som slår godt an ved å kombinere flere av de elementene som barn fascineres av, sier Jakob Andersen, Senior Product Manager fra AMO Toys som distribuerer figurene i Norge.
Tidligere på året var det de populære L.O.L. Surprise-dukkene som kombinerte samledukken med unboxing-fenomenet, og nå er det altså Num Noms som kombinerer samlefigurer med et duftunivers som inspirerer barna til å lage sine egne kombinasjoner og dufter. 

Full av overraskelser

Num Noms består av to figurer: en Num og en Nom som skal settes sammen. En Num er den ytterste figuren. Den er bløt, klumpete og hul. En Nom er den innerste figuren. Den har et hardt skall og er enten fylt med duftende lipgloss eller neglelakk. De har hver sin egen unike duft og kan blandes og samles til mer enn 1000 forskjellige duftvarianter, så som Raspberry Cream-Banana Go-Go og Peachy Choco Gloss. 
– Barn har alltid elsket leketøy de kan samle på. Num Noms representerer en helt ny måte for barn å leke og samle på, nemlig med dufter. Figurene kan blandes og settes sammen på et vell av forskjellige måter til en endeløs rekke av nye dufter, sier Jakob Andersen.

En perfekt kalendergave

Figurene kom i god tid til jul, siden de egner seg perfekt som kalendergaver eller til å komme i barnas julestrømper. En Num Noms Starter pakke inneholder tre Nums, en Glitter Lip Gloss med smak og to stykker tilbehør, f.eks. en skje og en cupcake-form. Den store Lunch box samlerpakken inneholder 10 Nums med hver sin duft og 2 Lip Gloss Noms med smak, inklusive en mystisk Num som gjemmer seg bak spørsmålstegnet på esken! Num Noms Mystery pakken inneholder en Num og en Nom lipgloss eller neglelakk med duft. Num Noms kan kjøpes i de fleste av landets leketøysbutikker.

Kilde: Mynewsdesk 
 

Følg IN magasinet på Facebook