Mat & drikke »  Nyåpnet sushirestaurant

Nyåpnet sushirestaurant

Som den første sushirestauranten i Sandvika åpnet Bambus Sushi dørene tidligere i høst, og kan nå tilby et stort utvalg med fristende og delikate sushi- og varmretter fra spennende matnasjoner som Thailand, Kina, Japan og Vietnam.
Article image

Siden åpningen i begynnelsen av september har Bambus Sushi allerede rukket å bli svært populær i nærmiljøet. Restauranten ligger sentralt til i flotte lokaler i Claude Monets Allé, like ved hovedinngangen til Sandvika Senter. Og med den rikholdige menyen med fristende sushi og varmretter, sammen med den hyggelige atmosfæren som råder i restauranten, er det ikke rart at de allerede opplever stor suksess.

Her kan du slappe av og nyte et bedre måltid tilberedt av dyktige kokker med lang erfaring innen bransjen. Innehaver NGuyen forteller at de er opptatt av å holde et lavt og tilgjengelig prisnivå, samtidig som de tilbyr mat i gourmetklassen.
– I tillegg til sushi, får du her varmretter fra fire forskjellige nasjonaliteter; Thailand, Kina, Japan og Vietnam, på ett sted. Alle rettene tilberedes på tradisjonelt vis for å få frem den fargerike, friske og eksotiske smaken.

Article image

Ferske råvarer

Hos Bambus Sushi er det et stort utvalg av forretter, sushi eller hovedretter, og du kan avslutte måltidet med en deilig dessert. De har dessuten alle rettigheter, slik at det er mulig å nyte et glass vin eller en drink til maten.

Alle rettene hos Bambus Sushi holder svært høy kvalitet, og de benytter kun ferske råvarer. Friske grønnsaker og urter som hvitløk, ingefær, chili og asiatiske krydder sørger for en smaksopplevelse av de sjeldne. De bruker aldri ferdiglagde sauser, men lager sine egne, noe som sørger for god og frisk smak, samtidig som det er mye sunnere. Mange av de asiatiske grønnsakene og krydderene har dessuten gode helsemessige fordeler som en ekstra bonus.

I restauranten blir du møtt av en blid og imøtekommende betjening, og maten blir tilberedt av dyktige kokker.
– Kjøkkensjefen er en kokk i toppklasse, som har jobbet i asiatiske restauranter i over 15 år. Han har tidligere vært ansatt i mange år i Bambus` sine restauranter i Oslo, før han nå har tatt over kjøkkenet her på Bambus Sushi i Sandvika.

Article image

Catering og take-away

Bambus Sushi har lange åpningstider, noe som gjør det enkelt både å stikke innom i en pause på jobben eller på kvelden. Hver dag fra elleve til tre serverer de lunsj fra en egen fristende lunsjmeny, med priser like under 100 kroner. Dette inkluderer te og kaffe, og sammenlignet med for eksempel fastfood kjeder er dette både billig, samtidig som du får en mye bedre og sunnere matopplevelse.

Du kan selv velge om du vil nyte måltidet i den hyggelige og komfortable atmosfæren i restauranten, eller om du vil benytte deg av deres gode tilbud på take-away og spise på kontoret eller i ditt eget hjem.

Planlegger du selskap eller kanskje et arrangement på jobben, tilbyr Bambus Sushi også catering både til bedrifter og privatpersoner. Og er du på utkikk etter en passende restaurant til for eksempel julebordet, tar de imot selskaper opp til 40 personer. Siden åpningen tidligere i høst har Bambus Sushi allerede fått mange gode tilbakemeldinger fra folk i Bærum, og det er tydelig at dette har vært et ettertraktet tilbud folk har ventet på. Som den eneste restauranten av sitt slag i Sandvika har de blitt tatt imot med stor begeistring, og folk viser at de setter pris på restauranten. Og det anbefales virkelig å ta en tur innom Bambus Sushi for en god matopplevelse i koselige omgivelser!

Tekst: Mona Gullstein  Foto: Stian Broch Nielsen