Hjem » Romerike »  BURGERSPESIALISTEN

BURGERSPESIALISTEN

De er kjent for sine hjemmelagde hamburgere, og tilbyr kundene å leie lokalene til festlige arrangementer. Nå står uteserveringen for tur. Velkommen til Pikene på Torvet. 

På gateplan, rett ved byens torv, finner man et av Lillestrøms mest innarbeidede steder – Pikene på Torvet.

Erfaren kokk

Danny Secilmis (34) er kokk og daglig leder. Han er opprinnelig fra Tyrkia, men kom til Norge som 19-åring, og startet sitt virke som kokk i Oslo. Etterhvert ble (tidligere) Café Løkka hans nye arbeidssted. Her jobbet flere kokker sammen på kjøkkenet, og de lærte av hverandre og inspirerte hverandre. Spisestedet fikk gode skussmål, og 5 stjerner av Aftenposten.

Bra kjøttkvalitet

Den høye standarden fra Oslo-kaféen har Danny brakt med videre til Pikene på Torvet; 
– Vi har en avtale med den beste leverandøren i Oslo – Strøm-Larsen, de lager veldig bra burgerkjøtt, og det har vi her hos oss. Jeg selger veldig mye hjemmelagde hamburgere. Mange kikker ikke på menyen engang, de skal ha burgere, sier han. 
Danny understreker at de også har frokost, lunsj, salater og litt pasta.

Gratis leie

Og gjestene har anledning til å kose seg – også i forbindelse med spesielle anledninger. Pikene på Torvet leier nemlig ut lokalene sine gratis. Forutsatt at det kommer minimum 20 gjester for mat og drikke. Pikene på Torvet har alle rettigheter. 
– Når det er bursdag og fest så lager vi koldtbord og varm mat - luksus-tapas. Også lager vi langbord i L. Vi har plass til nærmere 50 personer ved bordet, sier Danny. 
– Selskapet vi hadde sist ville ha egen DJ, og det gikk helt fint.

Sol hele dagen

Det er også gode muligheter for å kose seg utendørs. Når vårsolen varmer er det bare for gjestene å sette seg til ved uteserveringen. I følge Danny er det bra med plasser, men de fylles veldig fort opp; 
– Uteserveringen hos Pikene på Torvet er det beste stedet – vi har sol hele dagen!

FAKTA: Pikene på torvet

Adresse: Torvet 6, 2000 Lillestrøm
Telefon: 63 81 55 60
Webside: www.pikenepatorvet.no
Facebook: Pikene på Torvet
Instagram: @pikenepatorvet

Tekst: Trine Texnæs | Foto: Pikene på torvet
 

Følg IN magasinet på Facebook