Hjem » Romerike »  LATINSKE VIBBER

LATINSKE VIBBER

Det er glede å finne hos Panchos. En etterlengtet vår har kickstartet uteserveringen, og byen har våknet til liv. Langs veggene på den meksikanske restauranten kan 100 gjester finne sine plasser i solen, og mot sommeren er det mye som skjer. Både på Lillestrøm Torv, men også i Panchos` egne lokaler. 

Latinsk bar og samba

– Vi begynner med latinsk bar, og minst én gang i måneden, sier Tahir Can, som er daglig leder hos Panchos. 
– Det kommer tre menn og tre kvinner fra Brasil som skal danse samba i karnevalstil, og musikken blir dertil – med typiske brasilianske instrumenter. Vi er jo et latinsk sted i utgangspunktet, så hvorfor ikke latinsk bar? 

Meksikansk konsept

Og Panchos er et meksikansk konsept. Etter frokost, brunsj og lunsj – hvor de også tilbyr «norsk» mat, bagetter og sandwicher, er det full meksikansk pakke fra kl 15.00 og utover kvelden. Den vegetariske og veganske maten har blitt veldig populær. 
– Vi hadde en kjøkkensjef hos oss i et år, og som lærte oss opp. Han jobbet tidligere på den beste meksikanske restauranten i Oslo. Jobben hans er å hjelpe restauranter i oppstartsfasen, for så å gå videre, sier Can.

Tripadvisor

Om kjøkkensjef-hjelpen har vært utslagsgivende vites ikke, men Ifølge Can gir Tripadvisor Panchos en score på 4,8 stjerner på gjestetilfredshet; 
– Vi er i hvert fall nummer 10 her på Lillestrøm, hvor det i dag er 52 spise-steder. Mange reiser til Lillestrøm, særlig i forbindelse med alle Norgesmessene, og en del ender opp her.

FAKTA Panchos

• Meksikansk mat, vegetarvennlig, veganske alternativer og til frokost, brunsj og lunsj tilbyr de også «norsk» mat, baguetter og sandwicher
• Adresse: Torvet 6, 2000 Lillestrøm
• Telefon: 484 81 773
• Facebook: www.facebook.com/panchoslillestrom
• Instagram: www.instagram.com/panchos.lillestrom
• Åpningstider: Man-tors 10-21, fred-lørd 10-22 & sønd 12-18
 

 

Følg IN magasinet på Facebook