Hjem » Romerike »  Asiatisk balanse

Asiatisk balanse

Hos Chi Restaurant & Bar søker de alltid etter den perfekte balansen. Maten skal pirre sansene. Atmosfæren være avslappende. Og det eneste du skal behøve å be om er regningen. 

Raus takhøyde. Myke tepper. Behagelig musikk som sprer seg i rommet. Det er bare å innta plassene i komfortable stoler. På menyen finner du smaksrike retter med asian fusion.

Nyte opplevelsen

– Konseptet vårt er at vi skal levere kvalitetsmat, og at du sitter behagelig i et avslappende miljø mens du nyter maten. Her får du masse spennende smaker komponert i én rett, sier restaurantsjef Chau Bao. 

Fra kamskjell til yellow tail

– Vi er inspirert av forskjellige land i Asia, og er jevnlig ute og reiser. Chi tilbyr retter som spenner alt fra sushi, kamskjell og wok-ristet argentinsk scampi, til japansk østers og agurk med lakserogn. Noe som også er veldig populært, er yellow tail – en slags japansk tunfisk, og som er dyppet i masse saus. 

En egen «twist»

Felles for de asiatiske rettene, og også drinkene, er at smakene er godt balanserte. Chi tilbereder rettene med sin egen vri, en liten «twist»; 
– Vi ønsker å ligge litt i forkant, være innovative. Mat trenger aldri å være kjedelig, sier Bao.

Utfordre smaksløkene

Bao, som selv er utdannet kokk og servitør, er ikke redd for å foreslå nye, spennende smaker for sine gjester. 
– Ofte bestiller gjester noe de har smakt før, og som de vet at de liker. Istedenfor at gjesten bestiller chop suey for tiende gang, og kanskje egentlig kjeder seg med det, kan jeg si «Hvorfor ikke prøve?», smiler han.

Snille priser

Chi er opptatt av at maten deres skal være tilgjengelig for alle. Og selv om lokalene oser en viss luksus og eksklusivitet, er prisene ganske snille ifølge Bao; 
– Det trenger ikke å være dyrt å spise godt. Vi ligger midt på treet prismessig, men du får mye kvalitet for pengene. Vi ønsker alltid å gjøre hele restaurantopplevelsen så «i flyt» som mulig. Det eneste du skal behøve å be om er regningen.

FAKTA: Chi Restaurant & Bar

• Menyen hos Chi tilbyr en kombinasjon av det kinesiske Schezuan-kjøkkenet og det japanske.
• Adresse: Parkalleen 3, 2000 Lillestrøm
• Telefon: 63 81 81 88
• E-post: post@chi-restaurant.no
• Webside: www.chi-restaurant.no
• Facebook: www.facebook.com/ChiNorway

Tekst: Trine Texnæs
 

Følg IN magasinet på Facebook