Mat & drikke »  Lev sunnere

Lev sunnere

Hos ICA på Lillestrøm torv kan du enkelt velge de sunneste matvarene. Her får du også frukt og grønt av høy kvalitet – og et stort utvalg av ferske bakervarer.
Article imageI mars 2007 reåpnet ICA sin butikk på Lillestrøm torv. Siden butikken ble pusset opp har ICA opplevd en stor økning av kunder.

ICA satser på at folk lettere skal kunne velge de sunne alternativene når de handler. Derfor har de startet med nøkkelhullet som gjør det lettere for deg som kunde å finne de sunne produktene i butikken.

For at flere skal bli kjent med nøkkelhullsproduktene, har ICA reduser prisene på en rekke nøkkelhullsmerkede varer.

Sunt og økologisk

Men ICA gjør mer for at det skal blir enklere for folk flest å velge sunne matvarer. Snart vil det komme rundt 50 nye økologiske varer i butikken på Lillestrøm torv. Også disse vil bli merket med nøkkelhullet, forutsatt at de oppfyller sunnhetskravene til Livsmedelverket, som setter standarden på de sunne produktene.
ICAs frukt og grønt avdeling bugner dessuten av antioksidanter og vitaminer. Her får du friske produkter av høy kvalitet som er med på gjøre det lett å velge den sunne linjen.

Spennende oppskrifter

ICA er også konkurransedyktig når det gjelder utvalg av brød.

I brøddisken finner du alltid ferske brød- og bakervarer fra French Bakery, og hver uke kommer ”Ukens nystekte” på tilbud.

Vil du lære mer om nøkkelhullet og hvordan du velger sunt? Da kan det være lurt å gå inn på ICA sine nettsider (www.ica.no) Der får du mange tips om hvordan du selv kan finne ut hva som er sunt ut fra å lese ingredienslisten på varene.

På nettsiden får du også spennende oppskrifter som kan være med på å inspirere deg på kjøkkenet. Sunn man trenger nemlig ikke å være kjedelig.
Oppskriftmengden hos ICA øker stadig. På nettsiden kan du skrive inn ingrediensene du ønsker å bruke – og vips så har du en sunn og smakfull oppskrift som du kan bruke til middagen.
Article image

Tips om matallergi

Også matallergikere kan ha god nytte av ICAs nettsie. Her finners nemlig også mange gode tips til matallergikere. Med riktig kunnskap blir alle matallergier lettere å håndtere, både for dem som selv er rammet og omgivelsene. Hos ICA kan du lese om de vanligste allergiene og symptomene, hvilke matvarer og matretter som kan inneholde hva. Dessuten får du konkrete forslag til alternative matvarer.

Tekst: Berith Eva Lamøy Foto: Stian Broch Nielsen