Mat & drikke »  Folkelig biffrestaurant

Folkelig biffrestaurant

Møre biffer, solide porsjoner og folkelighet er stikkordene for Big Horn Steak House i Lillestrøm.
De inviterer til en fantastisk smaksopplevelse i en hyggelig og varm atmosfære.
Article imageEt steinkast fra varehuset på Lillestrøm, med gode parkeringsmuligheter, finner du Big Horn Steak House. Det første som møter deg er en innbydende bar og en hyggelig betjening.
Etter å ha blitt fulgt til et ledig bord, får vi utdelt meny og penn og blir introdusert for det unike bestillingssystemet til Big Horn. Her kan vi selv skrive opp hva vi ønsker oss fra menykartet, hvilket tilbehør vi ønsker, hvordan vi ønsker kjøttet tilberedt, før vi leverer menylappen til servitøren.
– Vi setter gjestene våre i sentrum, og har servitører med serviceinnstilling og glimt i øyet. Vi ønsker å gi gjestene våre en god middagsopplevelse, med prima råvarer, solide porsjoner og en følelse av folkelighet bak det hele, forteller daglig leder Kawal Kahlon.

Høy kvalitet

Big Horn har basert seg på å være nummer 1 på biff i Norge.
– Hemmeligheten er råvarer av høy kvalitet. Du får ikke våre råvarer i kjøttdisken i dagligvareforretningen, for å si det sånn. Jeg vil nok si vi er ganske enestående i Norge, sier Kahlon.
– Prinsippet er ganske enkelt at det enkle er ofte det beste, sier han med et smil rundt munnen.
– Ikke prøve å gjøre det vanskelig, men gjøre det enkle bra, forteller han.

Lun stemning

De holder til i et forholdsvis nytt lokale like ved Norges Varemesse, hvor de ble etablert i 2005. Her får du kjenne på en varm og lun stemning, med panoramavinduer, varierte sittegrupper, mahognimøbler, og varme fargekombinasjoner, samt flotte dekorasjoner på veggene.
Grunnlinjen i Big Horn er solide porsjoner, men også muligheten for å tilpasse det til den enkelte gjest. Her kan du bestille alt fra en liten biff til en stor porsjon biff, og velge hva slags poteter og tilbehør du vil ha ved siden av. Du bestiller etter hvor sulten du er.
– Vi ønsker å være en folkelig restaurant. Jeg tror vi appellerer til veldig store deler av befolkningen. Vi vil at alle skal føle seg hjemme her, enten de er mannen i gata, forretningsfolk med dress og slips, eller familiegenerasjoner. Uansett kleskode og alder trenger man ikke så mye fancy, bare det blir en god og trivelig middagsopplevelse for gjestene våre, forklarer Kahlon.
Big Horn er et sted for store og små selskaper, og uformelle middagsavtaler. Med levende lys, bakgrunnsmusikk og varm atmosfære er det duket for en romantisk aften for to, julebord for bedriften, familieselskap eller representasjonsmiddager. Uansett anledning er det duket for en unik smaksopplevelse du sent vil glemme.

Komplett helaften

– Vi legger vekt på å være i stand til å levere en komplett helaften, med et bredt utvalg av vin, også økologisk. Vi setter gjerne opp menyforslag til forskjellige julebord. Og vi fortsetter suksessen med pinnekjøtt. Men det er viktig å bestille i god tid i forveien, slik at vi kan planlegge og tilrettelegge så godt som mulig, avslutter Kahlon.

Tekst: Trine Kvalnes  Foto: Lin Kværnhaug