Mat & drikke »  Fire på Lillestrøm Torv

Fire på Lillestrøm Torv

Article image

Princess

Nå har Princess endelig kommet til Lillestrøm Torv! Våren er tid for fornyelse så det kan være verdt å ta turen innom Princess for tips og inspirasjon og gode tilbud. Allerede i 1957 ble Princessgruppen startet, og den første forretningen åpnet i 1969. Princess har lange tradisjoner og mye kunnskap innen alle tekstiler til hjemmet, og har alltid vært kjent for gardiner av svært god kvalitet. Princess er nå en av de største aktører innen hjemmetekstil i Norge. Her finner du alltid et bredt og tidsriktig sortiment med god kvalitet til konkurransedyktige priser. For Princess er det viktig med god kundeservice og godt humør.
Article image

Ica Nær

ICA Nær ønsker deg velkommen til en nyoppusset og spennende butikk hvor du kan la deg friste av lunsj og middagsretter samt gode, ferske brød og andre bakeverk. Eller hva med en frisk salat som du kan velge selv? Det er verdt en tur innom når du er sulten og har lyst på noe ekstra, eller når du skal på din faste handletur. Det skal være enkelt å leve sunt, og hos ICA Nær finner du alltid spennende tips, fristende ferske varer og ikke minst inspirasjon til et sunnere liv.
Article image

Lys Forum

Belysning og lamper i vinden! Lamper har blitt mer trendy hvor kvalitet og design er mer i fokus enn før for å matche ditt interiør og behov.
Hos Lysforum finner du et godt utvalg av lamper og belysning.
I Storgata har det åpnet en ny lampeforretning: Lysforum utvider fra Majorstuen, hvor det selges kvalitetsprodukter og design lamper i alle prisklasser
– Riktig belysning er svært viktig for interiøret og miljøet vi omgir oss, forteller daglig leder Trude. Butikken har produkter fra inn og utland med kjente klassikere fra blant annet Louis Poulsen, Modiss og Northernlighting. Lysforum har også agentur på gamle klassikere fra 1920- 30-tallet i kjent Bauhaus- og Art Decostil som kommer inn i butikken i mai. Dette er kvalitetslamper som er reprodusert og håndlaget i Italia. Lysforum drar gjerne på befaring dersom du trenger hjelp til å finne riktig belysning til hjemmet ditt.
Article image

Teknikmagasinet

Teknikmagasinets mål er at hver eneste kunde, stor som liten, alltid skal føle seg velkommen og være helt fornøyd. «Meningen med livet» er Teknikmagasinets slagord. Allerede fra første dag var planen å bygge opp en velassortert butikkjede. Målet var at TM skulle tilby et unikt vareutvalg av spennende, morsomme og prisgunstige produkter innen teknikk- og hobbyvirksomhet - med kjente merkevarer så vel som ulike alternativer. I tillegg skulle kundeservice og kjøpetrygghet høyprioriteres og ligge i absolutt toppklasse. TM var i 1993 den første i bransjen til å gi 2 års kjøpsgaranti. Hos Teknikmagasinet finner du produkter i kategoriene data, foto, hjem, fritid, luftvåpen, musikk og mye, mye mer. Mer informasjon finner du på www.teknikmagasinet.no

Velkommen til Teknikmagasinet!