Klær & mote »  En smak av milano

En smak av milano

Rykende ferskt fra catwalken og inn i Storgata 8 – Siri shoes plus more serverer designsko og vesker av trendy merker.
Article imageHva med en varm pannekake med is innimellom prøvingen av lekre sko og støvletter? Eller kanskje en kaffe mens du beundrer fotokunst fra talentfulle, lokale kunstnere?

Det unike konseptet til Siri Dale Reichel har blitt virkelig hot i Ålesund! Her er x-faktoren høy, med trendye artikler i en lun og avslappet atmosfære. De ansatte sitter på massiv kunnskap om virkelig fashion, og du kan føle deg trygg på at her er de oppdatert på det siste i bransjen.

Trendy designere

Et stort utvalg Hunter støvler lyser opp utstillingsvinduet. – Klimamessig rett produkt til rett tid, smiler Siri. Verdens beste gummistøvler og perfekt til et regnvått Sunnmøre! Hunter er en skotsk tøffing som produseres for hånd, har en uslåelig komfort, styrke og vanntetthet.

De klassiske Ugg boots har også fått en ny renessanse, og nytt i år er Baby Uggs for våre søte små. – Tenk så deilig å sitte i sportsvognen med et par deilige og varme Uggs på beina, filosoferer Siri, og legger til at de også er veldig populære gaver. Uggs har også kommet med tøfler, og boots i skinn og semsket tilpasset vårt klima.

Apair er hot merke på støvlettfronten, det samme er Laura Bellariva, som fås i fineste italiensk skinn. Burberry har det riktige tilbehøret – veske og belte. Lakkskoene fra Burberry er ikon item fra catwalken, og et must! Et par vakre Calvin Klein pumps pirrer sansene med skjønne detaljer.
På veskesiden dominerer Armani med sine tøffe vesker og Apair med sin klassiske postveske, her investerer du i varige verdier!

Quick strike er en ny kolleksjon fra Nike som Ålesunderne ikke bør gå glipp av! Nike har plukket ut Siri shoes plus more som en av få i landet til å føre sine fashion produkter. På herresiden er det også mye lakk i år. Democrata har en mattere lakksko, mens Boss har de klassiske til smokingen. Halvhøye støvletter er svært populært blant den yngre garden til trange jeans. – Ellers har vi en vintervariant av Tommy Hilfiger som tåler en støyt, samt at Nike sine uslålige joggesko, opplyser Siri.

Trendy kalosjer fra norske Swims tres utenpå sko for å beskytte dem mot regn, slaps og søle, og har blitt en hit og en morsom gave til han som har alt.
Article image

Lekre små gaveidéer

Siri shoes plus more satser også på små skatter som Pukka te i alle smaker og dufter, ikke minst slanketeen er populær, og unike, sensuelle duftelys fra Voluspa. De miljøvennlige nettene til Baggu BAG fås også kjøpt her, så kan du handle med god samvittighet! Det blir heller ikke jul uten Heimdal Chokolade i Siri shoes plus more, som kommer fra landets eneste hjemmeprodusent av sjokolade i Arendal.

Siri’s sans for nye, spennende ting endte i en liten kafébar mellom lekre sko og vesker. Tanken var opprinnelig ment for våre kjekke menn, som kunne slenge seg nedpå om damene av en eller annen grunn skulle bli heftet i skoavdelingen. – På sikt ser vi for oss en vinbar her, det var egentlig det vi ønsket, avslører Siri.

Her er det mye spennende på gang, det er alltid gøy å være først ute i markedet.Hun oppfordrer også lokale fotografer til å ta kontakt om de har lyst å stille ut egne bilder i den månedlige fotoutstillingen i butikken.
Article image

Siri man plus woman

En liten titt innom motemekka i søsterbutikken i Storgata 6, åpenbarer varme, stil og eleganse. Her får du de hotteste merkevarene til dame og herre som Armani, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Polo, Ralph Lauren, Barbour, Burberry med flere. I tillegg til de kjente motehusene er gså spennende norsk design. Siv Elise Seland med iiS har gjort lusekofta mer spennende og urban, Sophie Faroh, og ikke minst Tho design fra tvillingsøstrene Thoresen, med sine kosekjoler, strikka krager og lett pynta stil.

Nå kan du også få Halè Bob i Ålesund, amerikansk flott silke med print og paljetter, kjent med stilikonet Kate Moss. Charlotte Sparre, yndlingsdesigneren til kongehuset i Danmark, trykker og lager eget design. På damesiden er det tre hovedmerker, Marc Cain – med sine fantastiske kvalitet på strikk. Laurél – lekre kvaliteter med flotte detaljer, og ikke minst Luisa Cerano – en kolleksjon som er lett å kombinere.

Armani har et kjempeutvalg i jeans, topper og strikk for alle aldre, og her finner du også fullsortiment på Acne jeans. Avdelingen på Moa har det samme utvalget. Dressutvalget fra Boss og HUGO stiller i en klasse for seg med sine supre passformer og utsøkte kvaliteter. Kvalitet er viktig i dag, mener Siri Dale Reichel. Folk vil ha varige verdier, og heller investere i skikkelige produkter. Bruk og kast mentaliteter er ut, det klassiske aldri går av moten!

Tekst: Ann-Birgitt Haugan Foto: Magnus Nordstrand