Hjem » Reiser & opplevelser »  Select Collection – Haute Couture Holidays

Select Collection – Haute Couture Holidays

I mars 2014 har Select Collection gleden av å presentere sin nye katalog. I katalogen vises utvalgte hoteller og resorter over hele verden.

Med disse som utgangspunkt ser Select Collection frem til å kunne inspirere og friste med den neste ferien.

Reisebyrået Select Collection har et langt og godt samarbeid med mange førsteklasses hoteller verden rundt, men nye, spennende samarbeidspartnere er også alltid velkommen til porteføljen. Noen av de nye hotellene på eksotiske destinasjoner som fremheves spesielt i katalogen er Banyan Tree Lang Co i Vietnam, The St. Regis på Mauritius og Mahali Mzuri i Kenya.

Banyan Tree Lang Co - Vietnam

Vietnam er et kontrastenes land. Her kan man nyte både hav og fjell, være aktiv på utflukter eller med golf, eller nyte spabehandlingene og bare slappe av. Banyan Tree Lang Co ligger mellom byene Hue og Da Nang. Strandvillaene på dette resorthotellet anbefales for en optimal opplevelse for alle sansene.

The St.Regis – Mauritius

Mauritius er en perfekt destinasjon også for familier. Den flerkulturelle tropiske øya har mange fine strender og mye å by på. St.Regis Mauritius har en fantastisk beliggenhet på en av øyas beste strender. Hotellet i klassisk stil har også store 4-soveroms residences dersom det er flere som ønsker å reise og bo sammen. Middag på hotellets Floating Market restaurant bør oppleves!

Mahali Mzuri – Kenya

Det finnes også en nykommer i Select Collections Afrika-portefølje. Mahali Mzuri er Sir Richard Branson’s nyeste prosjekt og her finner man 12 spesialdesignede lodger formet som telt og bygget slik at man har benyttet naturen, utsikten og solforholdene optimalt. Denne delen av Masai Mara er også mindre besøkt og game drives her er eksepsjonelle. På Mahali Mzuri er alt nøye planlagt med perfeksjon som mål – selv kaffebønnene er håndplukkede.

The Gritti Palace – Venezia

Blant nyheter i katalogen finnes det også noen gamle klassikere i ny drakt. The Gritti Palace i Venezia er et hotellikon som nå er gjenåpnet etter en omfattende renovasjon. «Redressed and refreshed».

Snow Stars

Katalogen til Select Collection har 440+ sider av ferieinspirasjon. Samtlige av hotellene i katalogen er besøkt av selskapets ansatte, og disse hotellene følger høye kvalitetskrav. I katalogen finnes luksushoteller både på velkjente reisemål og på nye, spennende destinasjoner. I den nye katalogen er også hotellene på skidestinasjonene nå presentert. Blant nyhetene for ski-interesserte er The Chedi Andermatt og W i Verbier som begge ble åpnet i desember 2013.

Reisetrender 2014

Wining in California
Interessen for reiser til vinområder er økende. Select Collection har mange fine steder for mat- og vininteresserte, både i Europa og lenger ut i verden. En reise til vingårdene i California passer fint for par eller for venner som reiser sammen. Med skreddersydde program kan vinområdene for eksempel i Napa, Yountville og Calistoga besøkes på en utmerket måte.

When Size Matters
Å feriere med storfamilien der flere generasjoner eller venner reiser sammen er blitt mer og mer populært. Flere av Select Collections hoteller og resorter kan tilby store villaer med flere soverom og eget svømmebasseng. Soneva Fushi på Baa Atoll på Maldivene har opptil 8 soverom, og Soneva Kiri i Koh Kood i Thailand har villaer med opptil 6 soverom. De store villaene her ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Når flere reiser sammen er cruise også et fint alternativ. Select Collection samarbeider blant annet med SeaDream og Silversea.

Corporate Escape
Select Collection kan også skreddersy program for bedrifter der kvalitet og noe litt utenom det vanlige ønskes. En dedikert reiserådgiver og tett oppfølging underveis er noe som tilbys alle bedrifter. Det er også mulig å få en reiseleder fra Select Collection med på turen.

FAKTA: Select Collection
Select Collection i Stavanger ligger i Breigata 13. Her tilbys reiserådgiving og et spennende butikk-konsept med gjenstander fra alle verdens hjørner.

Følg IN magasinet på Facebook