Hjem » Helse & velvære »  Tilbyr øyelokkplastikk og brystreduksjon i lokalbedøvelse

Tilbyr øyelokkplastikk og brystreduksjon i lokalbedøvelse

Novelaklinikken på Skøyen er blant de ledende i landet på fettfjerning og figurforming med SmartLipo. Med en ny plastikk kirurg, Dr. Carolin Freccero, på laget kan klinikken nå også tilby SmartLipo brystreduksjon. I tillegg er Dr. Freccero ekspert på fjerning av tunge øyelokk og en rekke andre kosmetiske behandlinger.

Novelaklinikken tilbyr nå SmartLipo brystreduksjon. De som har større bryster enn de ønsker kan med SmartLipo på en enkel måte få de redusert.

Det er enkelte områder på kroppen hvor fettet nærmest er umulig å slanke eller trene vekk, som mage, ridebukselår eller overarmer. Heldigvis finnes det hjelp å få! Novelaklinikken er en spesialklinikk for laser- og kosmetiske behandlinger og holder til i Karenslyst Allé på Skøyen. Klinikken er en del av en kjede med til sammen seks klinikker på Østlandet. Novelaklinikken er blant de ledende i landet på fettfjerning og figurforming med SmartLipo og kan vise til svært gode resultater. Ansvarlig kirurg ved klinikkene, dr. Nikolai Paus Grova, har utført over 2000 operasjoner med denne metoden, noe som er desidert flest i landet.
SmartLipo er fettfjerning med laser hvor fettet smeltes bort. Behandlingen utføres i lokalbedøvelse og er svært skånsom. 
– Etter at de smeltede fettcellene er sugd ut så vil ikke kroppen lage nye fettceller uansett hvor mye man spiser eller drikker i årene som kommer. Dermed får man en permanent forandring der fettcellene er borte for alltid. I tillegg strammer laseren opp huden slik at man slipper løs hud, sier dr. Grova.

Brystreduksjon med SmartLipo

Nå har Novelaklinikken i tillegg ansatt en ny kirurg, dr. Carolin Freccero, som er ekspert på brystreduksjon og fjerning av tunge øyelokk, samt en rekke andre kosmetiske behandlinger. 
– Med Carolin på laget kan vi nå også tilby SmartLipo brystreduksjon. De som har større bryster enn de ønsker kan med SmartLipo på en enkel måte få de redusert så mye eller lite de måtte ønske. Det blir knapt nok arr, kun noen små hull i huden der laseren først skånsomt varmer opp fettet før det forsiktig suges ut. I tillegg vil laservarmen stramme opp huden på brystene. Behandlingen er så skånsom at den foregår kun i lokal bedøvelse og de aller fleste går tilbake på jobb allerede dagen etter. 
Dr. Freccero jobber egentlig i Malmø og pendler til Oslo hvor hun er tilstede på Novelaklinikken to dager annenhver uke. 
– Jeg har jobbet her siden nyttår og trives utrolig godt, forteller hun. 
– Tidligere har jeg blant annet jobbet 25 år ved universitetssykehuset i Malmø. De siste årene har jeg jobbet mye med brystrekonstruksjoner hos kreftpasienter. Til slutt ble jeg overlege og sjef for avdelingen ved sykehuset og begynte å stille meg selv spørsmål i forhold til min videre karriere. Selv om det er mange som får hjelp i det offentlige helsevesenet så må plastikkirurgiske pasienter ofte vente lenge og mange velger derfor et privat alternativ. Jeg startet en privatklinikk i Malmø og etter hvert ble jeg kontaktet av Nikolai som hadde mange av de samme tankene som meg om å gjøre operasjoner i lokalbedøvelse. Jeg føler at operasjoner i lokalbedøvelse er en fordel både for pasientene og meg som kirurg. Nikolai ønsket å utvide sitt tilbud og for meg er Novelaklinikken en fin klinikk hvor jeg både kan lære mye og bidra med det jeg kan.

Får du ofte høre at du ser trøtt ut eller føler du at øynene har begynt å miste fasongen? For mange er hudoverskudd rundt øynene et stort problem. Hos Novelaklinikken tilbyr nå dr. Freccero øyelokkplastikk for å fjerne uønsket hudoverskudd som gjør at du får et mer våkent utseende.

Fjerner hudoverskudd med øyelokkplastikk

Får du ofte høre at du ser trøtt ut eller føler du at øynene har begynt å miste fasongen? For mange er hudoverskudd rundt øynene et stort problem. Hos Novelaklinikken tilbyr nå dr. Freccero øyelokkplastikk for å fjerne uønsket hudoverskudd som gjør at du får et mer våkent utseende. 
– Etter brystforstørrelser er øyelokkplastikk den mest vanlige kosmetiske operasjonen. Hudoverskudd gjør at øyelokket ser tungt ut, for noen går det også ut over synsfeltet. Det er en enkel og smidig operasjon hvor den ekstra huden blir fjernet. Arret blir nesten helt usynlig og ligger i øyelokkets dypeste punkt. Mange pasienter kjenner at de får et åpnere syn etterpå. Enkelte er kanskje redd for at de vil se annerledes ut, men jeg endrer ikke formen på øynene. Det er bare ekstra overskuddshud som fjernes. Operasjonen er ikke smertefull, men området kan bli litt hovent og misfarget i noen dager etterpå.
Før en eventuell operasjon får man en konsultasjon hvor man møter kirurgen. 
– Det er viktig for meg at pasientene forstår både mulighetene og begrensningene ved en operasjon. Hvis jeg ikke tror en operasjon vil hjelpe eller synes det er for liten gevinst eller stor risiko så sier jeg det. Det er viktig at pasientene kan ta en veloverveid beslutning slik at de blir fornøyde. De fleste jeg treffer her er helt vanlige mennesker som har et veldig avklart forhold til operasjonen og som har realistiske forventninger!
Hos Novelaklinikken er du alltid velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon hvor du sammen med legen finner de beste løsningene for deg og dine behov!

FAKTA: Novelaklinikken

• «Nova» betyr ny. Novelaklinikken tilbyr det siste nye innen medisinske og kosmetiske behandlinger, nytt speilbilde, ny og bedre hverdag. 
• Klinikker: www.novelaklinikken.no/klinikker
• Webside: www.novelaklinikken.no
• Facebook: www.facebook.com/SkinMedicalClinic
• Instagram: www.instagram.com/novelaklinikken

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Novelaklinikken
 

Følg IN magasinet på Facebook