«We are all family at Victor’s!»

Da Paal og Siv Sletten i 2018 plutselig sto uten jobb fant de ut at tiden var inne for å gå «all in» i forhold til å realisere sine drømmer, om å skape verdens hyggeligste vinbar.
Paal og Siv har med Victor’s åpnet en fantastis...
Les mer
Paal og Siv Sletten driver Victor`s Vinbar

Smakfullt lammekjøtt fra Svartfjeslam

De siste årene har interessen for lammekjøtt fra Svartfjeslam nærmest eksplodert. Kjøttet fra denne hardføre sauerasen er både mørere og mer smakfullt enn tradisjonelt lammekjøtt. Hos Jacobs på Majorstuen finner du et bredt utvalg kjøt...
Enten du er p...
Les mer
ingress Jacobs NY

Mat til enhver anledning

Undertegnede journalist har inngrodde fordommer mot restauranter i norske kjøpesentre. I andre land, som for eksempel i USA, er det vanlig at du finner aldeles strålende restauranter på den lokale «mall`en».
Slik er det så avgjor...
Les mer
ingress Byporten mat

Et sant skattekammer

Ali Uslu er født og oppvokst i en typisk storfamilie i Tyrkia. I skyggene fra oliventrærne fikk han fra barndommen inn den typiske tyrkiske matkulturen, der måltidene skal nytes i timevis, og råvarene er helt fantastiske.
I tyrkis...
Les mer
ingress Bakkal

En smak av Italia

Hvem trenger vel å dra til Italia når det det finnes steder som dette, utbryter min borddame Rikke med henvisning til to servitører som småprater på Italiensk.
Og faktisk; Når det er 30 grader i skyggen, og vi snuser inn duften a...
Les mer
ingress Villa Bekk

Indisk inspirert kokkekunst i Bærum

Snart et år har gått siden Spice Rootz åpnet dørene. Bærumsfolk har etter pangyriske anmeldelser både i IN magasinet og andre publikasjoner, sørget for at Bærums desidert beste indiske restaurant går så det griner.
Selv i de...
Les mer
ingress Spice Rootz

Ny matdestinasjon på Røa

Meny Røa er allerede et kjent navn blant mange av hovedstadens matinteresserte. Når butikken nå pusses opp vil blant annet ferskvareavdelingen bli enda råere, og Meny Røa vil ytterligere befeste sin posisjon som en spennende matdestina...
Det er i...
Les mer
ingress Meny Roa

Ferskt kje – en mild og mør delikatesse

I mange år ble kjøttet fra geitekillinger regnet for å være kjøttet ingen ville ha. Men i takt med økt fokus på matsvinn og kortreist mat har stadig flere oppdaget hvilken delikatesse kjekjøtt faktisk er. Det er både mørere og mildere ...
Trenger du li...
Les mer
ingress Jacobs

Delikatesser til matentusiaster hos Fjelberg Fisk & Vilt

Med tiden har mange små, selvstendige spesialforretninger blitt borte, men Fjelberg Fisk & Vilt består. Fjelberg har levert delikatesser til kvalitetsbevisste matentusiaster i over 100 år og siden 1917 har lidenskapen vært kjærlighet o...
Nå er de...
Les mer
ingress Fjelberg

Suksess med trønderske råvarer på menyen

Trøndelags beste råvarer tilberedes som internasjonale delikatesser hos To Rom og Kjøkken. Suksessoppskriften til Roar Hildonen har bidratt til å sette matregionen Trøndelag på kartet. 
Mye har skjedd med matbyen Trondheim side...
Les mer
ingress To rom og kjokken

En smak av Italia på Sandvika Storsenter

IN magasinets nokså kresne matskribent har inngrodde fordommer mot restauranter på norske kjøpesentre. I andre land som for eksempel i USA er det vanlig at du finnes aldeles strålende restauranter på den lokale «mall`en».
Slik ...
Les mer
ingress Saporito_1200x857

Indisk på Haslum

Den indiske restauranten Spice Rootz har etablert seg i Kirkeveien 94 på Haslum. Dette lokalet har huset flere restauranter de siste årene. Noen bra og noen vi ikke skal prate høyt om.
Det er derfor med et innstendig ønske om at de...
Les mer
ingress Spice_1200x857

Godt og hjemmelaget

På tradisjonsrike Grini gård i Bærum har høsten festet sitt kalde grep, og det går uavlatelig mot jul.
Vi er på vei til Grini Hjemmebakeri for å ta en titt på hvordan det som angivelig er Bærums beste kransekaker blir til. Undert...
Les mer
ingress Grini

Meny Sandvika klar for storinnrykk

Julen nærmer seg med stormskritt og på Meny på Sandvika Storsenter er hele butikken klar for storinnrykk av ivrige bæringer med handlelapper fulle av jule og nyttårsvarer.
Velfylte ferskvaredisker og kunnskapsrike fagfolk står kl...
Les mer
ingress Meny

Senterlykke på Kolsås

Jeg elsker jul! Lys, glitter og pynt; mat, drikke og kalendre. Mens andre hisser seg opp over at feiringen starter tidligere for hvert år, ønsker jeg den velkommen. Jo før, jo bedre. 
Det eneste som kan stresse meg en overfylte, m...
Les mer
ingress Kolsas Senter

Hyggelig hos Kaffelade

IN magasinets utsendte matjournalist legger gjerne sommerferiene til Frankrike. Der har hans sønn fått et lidenskapelig forhold til Crepes med Nutella. Ettersom jeg har hatt oppdraget med å stå i lange køer foran de klassiske crepes bo...
Etter fl...
Les mer
ingress kaffelade