Hjem » Trondheim »  Trondheims triveligste frisørsalong?

Trondheims triveligste frisørsalong?

Med en behagelig atmosfære i sjarmerende lokaler, og fokus på service og personlig kundekontakt er Hera i Fjordgata en av byens desidert triveligste salonger.

Hos Hera møter du disse blide damene; Natalie Heggvoll, Anita Lysevold Braa, Tonje Krogstad og Ida Marie Naavik. Lone Andrea B. Skjørholm ikke med på bildet har svangerskapspermisjon.

Her kan du virkelig nyte en velfortjent pause i hverdagen mens dyktige frisører tar hånd om håret ditt. Sommeren er definitivt over for denne gang, og med vinteren forandrer også hårmotene seg. Mange velger en liten oppfriskning og ønsker fornying nå inn mot jul og nyttår.
– Vi har holdt til her siden 2015, forteller innehaver Anita.
– Denne delen av byen er virkelig et fantastisk sted preget av spennende faghandel og flotte spesialbutikker. Vi ønsker å være en naturlig tilvekst til dette miljøet ved å tilby ekspertise, fagkunnskap og et servicenivå som ligger langt over det folk flest forventer når de bestiller en frisørtime.
Det er viktig å få med at vi er langt mer enn en vanlig frisørsalong poengterer Anita. Hera har nemlig spesialisert seg på Hair Extensions og bli-ny-behandlinger. 

Et tilbud for alle

Mange tror at det er bare unge jenter som bruker Extensions.
– Det er en myte, forteller Anita.
– Dette er ikke bare for unge jenter. Her har vi kunder fra de helt unge til de på godt over 80. De eldre nå er ikke som de var før i tiden. Nå bruker de mye mer penger på seg selv og sitt utseende.
I tillegg er Hera gode på typiske «bli ny - behandlinger» Mange som har lyst hår ønsker gjerne å bytte hårfarge eller visa versa. Det er også mange kunder som kommer til Hera på grunn av at sykdom har ødelagt glansen eller strukturen i håret. For de som har hatt kreft eller annen sykdom er Extensions en flott alternativ.

Etikk og bærekraft

Extensions er tradisjonelt en bransje med et frynsete rykte. Gjennom årene har vi alle lest historier om fattige folk i u-land som nærmeste blir tvangsklippet av kyniske bakmenn. Selv om dette er historier som langt på vei hører fortiden til er Hera svært nøye med å forklare hvor nettopp deres hår kommer fra. For å sikre at alt håret har et etisk forsvarlig opphav bestemte Anita seg tidlig for å finne en fabrikk som levde opp til hennes strenge krav. Etter å ha undersøkt ikke mindre enn 99 fabrikker og besøkt flere av dem personlig, fant hun endelig en som tilfredsstilte hennes knallharde krav til bærekraft og etisk produksjon.
– Her hos Hera bruker vi kun indisk tempelhår og alle kundene skal føle seg trygge på at håret vi bruker har en god etisk forhistorie. Vi kjenner alle ledd i prosessen, fra donor til fabrikk til håret ankommer salongen vår. Våre Extentions skal være sosialt, økonomisk og miljømessig bærekraftige. Det er ingen som skal lide for skjønnheten og alle donorene får godt betalt for håret sitt.

Venteliste

Nå før jul er etterspørselen stor, så om du hadde planer om å gjøre deg vakker til julebordet eller nyttårsfesten er du allerede sent ute. Til tross for at Hera har 8–12 ukers venteliste poengterer Anita at det bare er å ta kontakt. Det kan komme avbestillinger så det er slett ikke umulig at du kan få en time før jul.
Velkommen til Hera.

Fakta Hera

  • Hera er en frisørsalong som ligger sentralt i Fjordgata i Trondheim. Hera åpnet frisørsalongen i 2015 og har spesialisert seg på Hair Extensions og bli-ny-behandlinger.
  • Adresse: Fjordgata 49, 7010 Trondheim
  • Booke time: Ta kontakt dersom du ønsker å bestille time. Ta kontakt på Facebook Messenger eller direkte på telefon 415 81 795. 
  • Web: herastore.no
  • Facebook: facebook.com/HeraStore.no
  • Instagram: instagram.com/herastore.no

Tekst: Stein O. Kaasa | Foto: Hera & Stein O. Kaasa
 

Følg IN magasinet på Facebook