Helse & velvære »  Størst innen helse

Størst innen helse

Siden åpningen av senteret i 2005 har Lifekjeden vært å finne på Storkaia i Kristiansund. Her tilbyr de alt innen tradisjonelle helsekostprodukter, samt et stort utvalg av kosttilskudd.

– Vi er Nordens største helsekostkjede, og henvender oss til kunder i alle aldre, sier daglig leder Vibeke Slettvåg Dahl. Hun forteller at utviklingen i løpet av årene på senteret har vært god, og at de fortsatt opplever en økende pågang. Det er tydelig at folk blir mer og mer opptatt av egen helse, og Lifebutikken på Storkaia har det du trenger for å ta vare på kroppen din, forteller hun.

 

 

Egen produktserie

– Vi er veldig stolte av å kunne presentere Daily Wellness, som er vår egen serie av kosttilskudd. Den har vært på markedet i et års tid nå, og har blitt svært godt mottatt.
Serien består utelukkende av naturlige ingredienser, med basis i fiskeoljer. Produktene holder meget høy kvalitet, til svært gunstige priser, forklarer Vibeke. I løpet av høsten vil hun få inn de neste produktene i serien; multivitaminer for daglige tilskudd.

Bredt spekter

Lifebutikken på Storkaia har i år satset mye på elektriske produkter. Noen er designet for å gi deg velvære, mens andre hjelper deg til komme i bedre form. – Vi har flere typer massasjeapparater, blant annet en veldig god pute som er spesielt egnet for nedre del av ryggen. I tillegg har vi alt av pulsmålere, skritt-tellere og blodtrykksmålere, sier hun.

Fornøyde kunder

Vibeke forteller at noe av det hun liker aller mest ved jobben er positive tilbakemeldinger fra de mange kundene. – Den beste komplimenten fikk jeg her om dagen av en eldre mann. Han hadde kjøpt massasjepute her hos oss, og etter å ha brukt den i 14 dager var han i stand til å ta på seg strømpene sine selv. Det hadde han ikke klart på mange år, avslutter en tilfreds daglig leder.

Tekst: Martin Fremstad  Foto: Grethe Ohr