Helse & velvære »  Sprek parfymedronning

Sprek parfymedronning

Neste år fyller Parfymelle Eva på Storkaia Brygge åtti år. Men det tradisjonsrike parfymeriet er kanskje mer oppegående enn noen gang.

– Butikken ble startet av min tante i 1929, forteller eier av familiebedriften, Bodil Sevaldsen. Parfymeriet holdt til på forskjellige steder i byen, men etter krigen flyttet det inn i et av nybyggene. Der ble vi værende til handlesenteret på Storkaia Brygge sto klart i 2005.
– Det var litt uvant i begynnelsen, men nå trives vi svært godt på senteret, sier hun.

 

 

Byens største utvalg

Parfymelle Eva, som holder til i første etasje, fører et bredt spekter av hud- og kroppspleie, alt av make-up og byens største utvalg av dufter for ham og henne. – Vi har mange menn innom butikken. Alt fra unge gutter til godt voksne herrer finner den duften de er på jakt etter her hos oss. I disse dager tar vi også inn en rekke nye toalettmapper til begge kjønn. Kanskje noe å tenke på nå som høstferien står for døren?

Tett kontakt

– Vi er veldig opptatt av at kundene våre skal være fornøyd med produktene de kjøper. Derfor får de alltid mulighet til å prøve dem på forhånd. For oss handler det ikke kun om salget der og da. Vel så viktig er å oppnå tillit fra kundene, og tilbakemeldingene vi får forteller at vi er svært gode på nettopp det. Vi har mange faste kunder, og det er spesielt morsomt når utflyttede Kristiansundere kommer innom når de er hjemme på ferie. Mange har opplevd å få god hjelp tidligere, og vil gjerne bruke oss igjen. Da føler man virkelig at man gjør en god jobb, forteller Bodil.

Høy kompetanse

Med snart åtti års erfaring innenfor kroppspleie kan Parfymelle Eva skilte med byens lengste erfaring. Som alltid sørger butikken for at de fire ansatte til en hver tid har oversikt over hva som er nytt på markedet.
– Det er veldig viktig å holde seg oppdatert for det skjer mye hele tiden. Våre ansatte er jevnlig på kurser, og kan alltid hjelpe våre kunder med det de lurer på, avslutter Bodil Sevaldsen.

Tekst: Martin Fremstad  Foto: Grethe Ohr