Hjem » Helse & velvære »  Skreddersydd behandling til din hud

Skreddersydd behandling til din hud

Det er ikke alltid ansiktet vi møter i speilet reflekterer hvordan vi føler oss på innsiden. Nå kan Novelaklinikken tilby Micro-tox, en helt ny behandling i markedet. Dette er en svært skånsom behandling som gjør huden glattere og jevnere, samtidig som den reduserer linjer, rynker, pigmentflekker og store porer. Med andre ord den perfekte behandlingen for en vakrere hud!

En frisk og glatt hud har mye å si både for utseendet og ikke minst for hvordan vi føler oss. Med Micro-tox kan du få skreddersydd en behandling til akkurat din huds problemområder. Micro-tox er en helt ny behandling i markedet og Novelaklinikken var de første i landet som tok den i bruk. 
Novelaklinikken er en spesialklinikk for laser- og kosmetiske behandlinger. Klinikken har i mange år holdt til i Karenslyst Allé på Skøyen og er en del av en kjede med til sammen syv klinikker på Østlandet. Dr. Nikolai Paus Grova er ansvarlig kirurg ved klinikkene og er den i landet med mest erfaring innen figurforming og fettfjerning med SmartLipo. Klinikken tilbyr også en rekke hudforbedrende behandlinger og det nyeste tilskuddet er altså Micro-tox.

Nå kan Novelaklinikken tilby Micro-tox, en helt ny behandling i markedet.

Skånsomt og smertefritt

Micro-tox er en skånsom behandling som reduserer små linjer og rynker, trekker sammen porer og gir en glattere og jevnere hud. I tillegg forbedres overfladiske aknearr og pigmentflekker. 
– Behandlingen består av en liten beholder som fylles med et serum som blir skreddersydd til hver enkelt kunde. Noen har kanskje linjer og rynker de ønsker å behandle, mens det for andre er fet hud som er det største problemet. Beholderen fylles med for eksempel Botox, hyaluronsyre, pigmentdempende serum, vitaminer, antioksidanter eller annet etter kundes ønske og behov, forteller Dr. Grova. 
På enden av den lille beholderen er det 20 svært tynne nåler med et spiralformet spor på utsiden. Når beholderen trykkes mot huden kommer de små nålene ut. Dette høres kanskje smertefullt ut, men siden nålene bare er 0,6 mm lange så kjenner man det nesten ikke. Nålene åpner huden slik at virkestoffene kan trenge dypt nok ned til å gi ønsket effekt. 
– Dermed får man behandlet ansiktshuden effektivt, uten fare for blåmerker og helt smertefritt, sier Dr. Grova med et smil. 
– Ikke minst får vi satt virkestoffene dypere ned i huden enn ved andre teknikker som for eksempel Skin Pen. I behandlingen bruker vi ofte en blanding av Botox og hyaluronsyre. Botox demper svettekjertlene i huden og reduserer oljeproduksjonen, noe som gir mindre porer. I tillegg vil musklene øverst i huden bli behandlet og man får en reduksjon av de fine rynkene og linjene, sånn som «kråkeføttene» i øyekroken. Og hyaluronsyren gir økt fasthet, elastisitet og jevnere hud, samtidig som den tilfører fukt og glød til huden. Effekten vil vare i 3-4 måneder og for best resultat bør behandlingen gjentas 2-3 ganger i året. 
Kjært barn har mange navn sies det og denne behandlingen går også under flere navn. 
– Mange tror nok at Aqua Gold er navnet på selve behandlingen, men det er faktisk beholderen fra en produsent som heter det. Hydro Gold er en annen, mens den vi bruker heter Micro Gold. De er stort sett like og det avgjørende er uansett hva man putter i serumet.

Fjerner uønsket fett med laser

Med et nytt år og nyttårsforsettene rett rundt hjørnet er det nok mange som har lovd seg selv å både begynne å trene og spise bedre. Dessverre er det enkelte områder hvor fettet nærmest er umulig å slanke eller trene vekk. Men det finnes heldigvis hjelp å få. Novelaklinikken er blant de ledende i landet på fettfjerning og figurforming med SmartLipo og kan vise til svært gode resultater. SmartLipo er fettfjerning med laser hvor fettet smeltes bort. Behandlingen utføres i lokalbedøvelse og er svært skånsom. 
– Etter at de smeltede fettcellene er sugd ut så vil ikke kroppen lage nye fettceller uansett hvor mye man spiser eller drikker i årene som kommer. Dermed får man en permanent forandring der fettcellene er borte for alltid. I tillegg strammer laseren opp huden slik at man slipper løs hud. I rundt åtte uker etter behandlingen får man dessuten økt fettforbrenningen i fettdepoter på andre steder på kroppen og opplever ytterligere vektnedgang. Rekorden for menn er minus 16 kilo på seks uker og for kvinner 11 kilo på åtte uker. Da i kombinasjon med omlegging av usunne vaner. Vi ser at SmartLipo ofte fungerer som en kickstart på en omlegging og det er enklere å holde motivasjonen oppe når man ser at det går den rette veien og forandringene kommer. I tillegg til fjerning av fett egner behandlingen seg også godt til å fjerne arr som for eksempel etter keisersnitt. Da blir arret løsnet og «pølsa» over arret fjernet, avslutter Dr. Grova.
Hos Novelaklinikken er du alltid velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon hvor du sammen med legen finner de beste løsningene for deg og dine behov!

FAKTA: Novelaklinikken

• «Nova» betyr ny. Novelaklinikken tilbyr det siste nye innen medisinske og kosmetiske behandlinger, nytt speilbilde, ny og bedre hverdag. 
• Klinikker: www.novelaklinikken.no/klinikker
• Webside: www.novelaklinikken.no
• Facebook: www.facebook.com/SkinMedicalClinic
• Instagram: www.instagram.com/novelaklinikken

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Novelaklinikken

Følg IN magasinet på Facebook