Hjem & fritid »  Proff på baby i 20 år!

Proff på baby i 20 år!

I år kan Baby Comfort feire 20 års jubileum som eksperter på babyutstyr, og har alt nybakte foreldre trenger og drømmer om.
Article imageBaby Comfort åpnet sin første butikk for 20 år siden, og er Nordvestlandets største på babyutstyr. De har hovedkontor i Ålesund, samt avdelinger i Molde og Krisitiansund.

Butikksjef Wenche Åkre har vært med fra opprinnelsen, da hennes far startet suksessen i lokalene i Spjelkavika i 1988. Få år etter kom bror Webjørn Lie til, og har vært daglig leder de siste seks årene, etter at de flyttet inn i nye og større lokaler på Moa.

–Vi vil at det skal være hyggelig å komme inn til oss, og at foreldre skal føle seg trygge på at de får gode produkter og kyndig hjelp, sier Wenche. Vi er alltid oppdatert, og fører det siste og beste på markedet. Våre ansatte skal med sin kompetanse hjelpe deg trygt på veien inn i babyriket.
Article image

ALT du trenger

Barnevogner, barneseter, stellebord, stellebager, barnesenger, sikringsutstyr, klær, leker, parkdresser og regntøy. Utvalget er enormt, og det er svært praktisk å kunne finne alt du trenger av babyutstyr og klær til baby og barn opp til 8 år, på et og samme sted.

Bli ikke overrasket om du også finner noe du ikke visste at du trengte! Innen produktutvikling av babyutstyr skjer det mye, og produktene blir stadig bedre.

For å hjelpe deg med ammingen får du brystpumpe og formsydde ammeputer. Wenche forteller at Baby Bjørns bæresele, som gjør det mulig å bære barnet på magen, er svært populær. Barnet sitter komfortabelt og får masse nærhet, samtidig som den som bærer har god støtte til rygg og nakke.

Bergans bæremeis er flott å ha barnet i når du skal ut på tur, og kan brukes fra barnet begynner å sitte selv. Den finnes i tre ulike modeller tilpasset aktivitetsnivået til mor
eller far.

På barnevognfronten kan du velge og vrake mellom merker som Emaljunga, Simo, Brio, Carena, Quinny, Tautonia, TFK og Stokke.

Trehjulinger er mest trendy for tida, kan butikksjefen fortelle. De er lette å trille, enkle å ha med seg i bilen og passer dermed perfekt til dagens foreldre som er mye på farten. Det går også mye typiske jente- og guttevogner i rosa og blått, vi er nok ikke like praktiske som før, og selger glatt den gamle for å kjøpe ny til nestemann. Stokkevognene er populære med sitt spesielle og stilige design. Baby Comfort fører et fullsortiment på Stokke og barnestolen Tripp Trapp.

Morsomt er det at Wenche selv var første modellen til Stokke i 1973, og ikke nok med det - Stokkes første produksjonslokale var nettopp her i dagens Baby Comfort butikk!

Barnesikring

Baby Comfort har stort utvalg av alle typer hjemmesikring som blant annet trappegrinder, lekegrinder, sikring til kjøleskap, komfyr og skapdører. Med digital babycall kan du trygt følge med barnet ditt mens det sover.

De har også det du trenger for å sikre barnet ditt når dere er ute og kjører. Wenche fraråder å sette barn i forsetet på bilen, enten det er airbag eller ikke montert i forsetet.

– Barn hører hjemme i baksetet, fastslår hun. Regelen er at barn må være 150 cm høye og veie 36 kilo for å kunne sitte foran. Baby Comfort har barneseter som passer fra 0 år og oppover, og fører også det nyeste innen bilbarnesikringssystemet izofix.

Dette systemet gjør det enkelt å feste barnet trygt i bilsetet, og eliminerer feilmonteringer. Izofix er standard på biler produsert etter april 2007. Kunnskapsrike medarbeidere på Baby Comfort kan hjelpe deg med spørsmål om sikring, og montering av barnesete slik at barnet sitter trygt i bilen.

De ansatte kurses jevnlig, og gir gode råd og service på kjøpet. Hos Baby Comfort utfører de også reparasjoner. Skulle vognen din bli ødelagt er det bare å komme innom, så fikser de den i butikken.
Article image

Trendy mammaklær

Mye nytt skjer også på klesfronten! Baby Comfort fører det svenske merket Boob, for moderne og motebevisste foreldre. Dette er klær av høy kvalitet, som er behagelige å gå i.

Filosofien er at du skal føle deg praktisk, bekvem og vakker på mammareisen. Klærne skal få deg til å se fantastisk ut hele veien fra liten kul til stor mage.

De fører også ammeklær med praktiske åpninger, så slipper du å dra opp hele genseren i nordavinden når den lille blir sulten. Du skal føle deg velkledd, og det skal være bekvemt å amme. Ingen tvil om at Baby Comfort er verdt et besøk for både vordende og værende foreldre!

Baby Comfort har åpningstider hverdager fra 10-20, og lørdag 10-18.

Tekst: Ann-Birgitt Haugan Foto: Ingvald Kaldhussæther