Hjem » Oslo » Reiser & opplevelser »  På luksuscharter

På luksuscharter

Når vi reiser på ferie, vil vi ha det ekstra godt. Bo godt, spise godt og bli tatt godt hånd om. Trenden viser at flere og flere velger hoteller av høy standard når de skal på ferie. Apollo, Norges nest største charteroperatør, selger flere reiser i det eksklusive segmentet enn noen gang før.

 I Apollos Exclusive-katalog presenteres selskapets anerkjente hotell på de fleste av sine reisemål, alle klassifisert med fem og seks stjerner. Noen av hotellene er regnet blant de aller beste hotellene i verden. Exclusive by Apollo er for deg som setter kvalitet i høysetet, og som ønsker å sette en gullkant på ferieopplevelsen.

Article image

Det lille ekstra

 Feriereiser til noen av verdens flotteste reisemål hvor man bor på internasjonalt svært anerkjente hotell er faktisk det produktet som prosentvis øker mest hos Apollo. Tanken bak Exclusive-katalogen er å tilby en komplett ferie til gode priser, der de helt spesielle hotellene, sammen med god mat, opplevelser og muligheter for egenpleie gir den reisende en ufor-glemmelig ferieopplevelse. Og det beste er at det ikke koster så mye mer å unne seg det lille ekstra - fra i underkant av 400 kroner ekstra pr. døgn kan man oppgradere til velkjente hoteller i for eksempel Hilton-, Kempinski- og Evason-kjeden. Dersom du bare én gang i livet vil unne deg luksusen av å bo på et hotell av beste klasse, har du en ypperlig anledning til det nå. Invester i en reise for hele familien og få uvurderlige minner tilbake. Kanskje dere skal feire en spesiell anledning eller planlegger en romantisk bryllupsreise?

Både nært og fjernt

 Apollo har økt sitt utvalg av luksushoteller både i nære og mer fjerne strøk. For de som ikke vil reise så langt, men ha unike ferieopplevelser, finnes det ypperlige hotell både på Kypros, i Spania, Kroatia, Hellas, Tyrkia, Egypt og Jordan. Litt lenger unna lokker luksus i Thailand og Vietnam og i Karibien med Mexico, Cuba og Den domini-kanske republikk. Cruiseentusiastene er heller ikke glemt. Cruise by Apollo er en av de største cruiseoperatørene på markedet, og i Exclusive-katalogen presenteres de velkjente rederiene Holland America Line og Celebrity Cruises, samt det luksuriøse elvecruiserederiet AMA Waterways.

Article image

Kulinariske opplevelser

 For mange er det å oppdage nye smaker og nye retter en stor del av det å reise til nye steder. Vi lar oss forføre av eksotiske smaksopplevelser, dufter og farger som er en fryd for både øyne og gane. Ingredienser som kokos, koriander og sitrongress gir smak til det asiatiske kjøkken. I Spania ønsker vi å nyte velsmakende tapas og i Hellas er det deilig å kunne slå seg ned på en taverna og bestille greske småretter.

Unn deg en spabehandling – eller to

 Når man først reiser på en skikkelig luksusferie, er det mange som benytter seg av hotellenes velgjørende spafasili-teter – alt fra yogamassasje og manikyr til kurbad, aromaterapi og massasje. Hvilke behandlingsmetoder som tilbys på de ulike hotellene og reisemålene, kan variere og avhenger av hvilken filosofi man følger. Hva sier du om en deilig og velgjørende sjokoladeinnpakning eller et kurbad med thailandske urter?

Planlegg luksusferien nå

 Allerede i planleggingsfasen begynner den herlige feriefølelsen å ta form. Det er uten tvil enklere å bestille en luksusferie med charter enn å sette sammen en tur selv. 

På charter får du alt-i-ett; fly, hotell, transport og eventuelle tilleggsytelser bestiller du bare ved hjelp av noen tastetrykk. Med Exclusive by Apollo er reisen din avslappende fra første stund, lenge før den første svømmeturen og før den første middagen i solnedgang. I mange tilfeller kan du oppgradere reisen din: du kan velge ekstra benplass eller bestille ditt favorittsete i flyet. Kanskje ønsker du å overraske reisefølget ditt med champagne og sjokolade om bord – mulighetene er der! 
 
– Velkommen til en gullkantet ferie!
 
Tekst: Marianne Delbekk & Hanne Pedersen | Foto: Apollo