Hjem » Oslo »  To do in Oslo

To do in Oslo

Noen utvalgte tips til aktiviteter til deg som ikke vet hvordan du skal tilbringe sommmeren i Oslo.

Ølsmaking

Ta et kurs i hvordan du skal bruke sansene når du smaker øl. Hvor kommer smaken og lukten fra? Er det mulig å lukte seg frem til feil i ølet? Hvilket glass skal man velge til ulike typer øl? Dette er noen av tingene man lærer på et ølsmakingskurs hos Ølakademiet. Du får prøve ulike øltyper for enhver smak og lærer om bryggemetoder og serveringstemperatur. På kurset serveres all lærdom med en god dose humor. Kurset koster 595 kroner og arrangeres på Ølakademiet i Thorvald Meyers gate 71 A (inngang Nordre gate). Ølsmaking arrangeres flere ganger i sommer se www.ol-akademiet.no for booking.

Kajakkurs & kajakkturer i hjertet av Oslo

Er du på jakt etter et skikkelig kajakkeventyr? Vil du bli i ett med naturen og vannets krefter? Utfordre deg selv i et nytt element på kajakktur eller kajakkurs i Oslo. Ta med venner og familie, og få en opplevelse dere sent vil glemme! Mad Goats Kajakkskole (www.madgoats.no) for eksempel tilbyr kajakkurs og kajakkturer i hjertet av Oslo.

En tjener for to herrer

Nå kommer «En tjener for to herrer» endelig til Oslo! Den unge arbeidsløse, kjærlighetssyke og alltid sultne musikeren Francis (Bjarte Hjelmeland) ser sitt snitt til å tjene mange penger og få så mye mat han vil ha. Han må bare klare å håndtere to herrer samtidig, som selvsagt ikke skal vite om hverandre. Men forviklingene står i kø. Richard Beans versjon av Goldonis klassiker, er en 60-tallsbonanza av herlige kostymer og musikk, hvor skuespillerne bryter ut i musikalske coverlåter fra tidsepoken, livlig akkompagnert av et live band. Norgespremiere Oslo Nye 6. september 2017.

Grøss i kinomørket

Vi får 2 store Stephen King adapsjoner denne sommeren/høsten. Først kommer Dark Tower (Premiere 18. august). Filmen er basert på Stephen Kings romanserie om revolvermannen Roland Deschain. Som ferdes gjennom et Ville Vesten-aktig landskap på jakt etter det mørke tårnet, i håp om at det vil redde hans døende verden. Noen uker senere kommer IT (Premiere: 08.09.2017). Historien om syv barn, kjent som «The losers club», som kommer ansikt til ansikts med livets problemer i en liten by i Maine. De sliter både med mobbere, og et monster i klovneskikkelse som kalles Pennywise .... 

Følg IN magasinet på Facebook