Hjem » Helse & velvære »  Nytt hår – nytt liv!

Nytt hår – nytt liv!

Hårtap blant unge menn er slett ikke uvanlig. Mange opplever det likevel som både skambelagt og plagsomt. Det hjelper ikke at mange opplever det samme. Å miste håret er kjipt, og for noen blir det altoppslukende og det påvirker hverdagen året rundt. 

Man merker det kanskje ikke først selv, men når vikene går oppover og kompiser kommenterer en begynnende måne, er unge menn villige til å prøve alt. Sjampoer, kurer, piller og helsekost. Reklamen lover gull og grønne skoger, men resultatene lar ofte vente på seg. Som regel kommer de ikke i det hele tatt. Noen sverger til capsen, men desto mer utfordrende blir dagene da man ikke kan ha den på. Andre bruker utallige timer på å skjule hårtapet med riktig styling. Problemet er bare at noe så enkelt som et vindkast kan ødelegge dagen. Men, kjære gutter, ta det med ro. Det finnes en utvei.

Noen sverger til capsen, men desto mer utfordrende blir dagene da man ikke kan ha den på. Andre bruker utallige timer på å skjule hårtapet med riktig styling. Problemet er bare at noe så enkelt som et vindkast kan ødelegge dagen.

En naturlig og sikker løsning

Vi snakker ikke om tupé, verden har heldigvis gått fremover. Ikke hårtransplantasjon heller, som kan være risikabelt å begi seg ut på. Gjør man det før hårtapet har stagnert, risikerer man å sitte igjen med hår kun i front eller på månen. Nei, vi snakker om en permanent løsning på problemet. Den finnes nemlig. Svaret er så enkelt som å bli kunde hos Apollo Hårsenter. Det blir nesten som å gå til en vanlig frisør, for det er faktisk slik det oppleves.

Via ulike festemetoder integreres nytt hår i ditt eget; spesiallaget etter ditt hode og ditt hårtap. Det er ikke stigmatiserende, ikke skummelt og det ser helt naturlig ut. Håret kan styles i hvilken frisyre du vil; du kan bade, trene, dusje og stupe. 
– Det er ingen grunn til å vente. Vi har en formidabel kundetilfredshet og det er ikke uten grunn. Dette funker, forteller Olav Midtgarden ved Apollo Hårsenter.

Ditt lokale Apollo Hårsenter

Apollo Hårsenter Oslo
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo. Inngang fra Grensen
Telefon: 22 83 00 13
E-post: oslo@apollohair.no
Facebook: facebook.com/apollooslo

Apollo Hårsenter Trondheim
Adresse: Kjøpmannsgata 61, 7011 Trondheim
Telefon: 73 53 27 76
E-post: trondheim@apollohair.no
Facebook: Facebook Trondheim

Apollo Hårsenter Sandnes
Adresse: Vågsgata 33. 4306 Sandnes
Telefon: 51 68 04 21
E-post: sandnes@apollohair.no
Facebook: facebook.com/apollo.sandnes

Apollo Hårsenter Bergen
Adresse: Kong Oscarsgt. 45, Inngang B/C 2. etg, 5017 Bergen
Telefon: 55 32 67 40
E-post: bergen@apollohair.no
Facebook: Facebook Bergen

Apollo Hårsenter
Webside: apollohair.no
Facebook: facebook.com/apolloharsenter

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Werner Anderson

 

Følg IN magasinet på Facebook