Hjem » Helse & velvære »  Neglene – et vakkert visittkort

Neglene – et vakkert visittkort

I det gamle Egypt prydet Kleopatra neglene sine med henna. Helst i favorittfargen korall. Skjønnhetsidealet lever fortsatt. Vakre negler er evig aktuelt. Og Lakkbar tilbyr ikke bare rask og proff neglepleie, men også en egen Lakkbar skole. 

Lakkbar. Konseptet er kjent for mange. Profesjonell manikyr raskt og rimelig på sentre der folk ferdes, med både drop-in og timebestilling. I dag er det 13 barer i Norge. I tillegg kommer Escape Paleet og Escape CC Vest. 

Konsept

– En behandling tar 15-30 minutter på en vanlig Lakkbar, men på Paleet og CC Vest er det et utvidet konsept, mer som en spa-avdeling, sier Sandra Skjeldal, markedskoordinator ved hovedkontoret i Sandvika. 
Hos Escape tilbys både tørr og våt manikyr og pedikyr, og også vipper og bryn. Behandlingene kan vare opp til en 1,5 time. Kundebasen er stor, spesielt i avdelingen på CC Vest. 
– Det er fulle timelister hver dag, sier Sandra. 

Trenger flere negledesignere

Neglemarkedet vokser, og behovet for dyktige manikyrister er stort. 
– Derfor startet vi Lakkbar Skolen for et år siden. 
Sandra forteller at dyktige elever som står på og virkelig viser en innsats, har gode jobbmuligheter videre i Lakkbar. 
– Vi har rekruttert mange etter at de har gått kursene hos oss, bekrefter kundekonsulent Victoria Tidemand.

Forskjellige kurs

På et profesjonelt 6-ukers kurs, kan det gå åtte studenter samtidig, dag eller kveld. Både nybegynnere og viderekomne. Undervisningen skjer i Sandviksveien 163, i lyse, fine lokaler, og med alt nødvendig utstyr. Lakkbar tilbyr også kurs av forskjellig varighet, og for folk som ikke nødvendigvis skal jobbe med negler, men som er generelt interessert.

ORLY

«Upcoming» er det nye ORLY Breathable, en negleforsterker med farge. Negleforsterkeren fra ORLY har alt i samme flaske(!); 
– Pleie, basecoat, farge og topcoat. Dessuten er den fri for giftstoffer (13 free), fri for dyretesting, er vegansk og halalsertifisert. Lakken har ukelang holdbarhet. Neglene – et vakkert visittkort.

FAKTA: Lakkbar

• Webside: www.lakkbar.no
• Facebook: Lakkbar
• Instagram: @lakkbar
• Har 13 Lakkbar avdelinger og 2 Escape avdelinger.
• Har 3 skoler som du finner i Oslo, Bergen og Ålesund.

Tekst & foto: Trine Texnæs

FØLG IN MAGASINET PÅ FACEBOOK