Hjem » Helse & velvære »  Med ønske om å være den beste versjonen av seg selv

Med ønske om å være den beste versjonen av seg selv

(Annonsørinnhold)

Plastikkirurgi handler ikke nødvendigvis om forfengelighet, men om livskvalitet og å være den beste versjonen av seg selv. 
– Det er ikke alltid så store inngrep som skal til, men for pasienten selv kan det utgjøre en stor forskjell, sier plastikkirurg Knut Skolleborg ved Aleris.

I følge en undersøkelse utført av IPSOS MMI våren 2018 oppgir hele 12 % at de har utført et plastikkirurgisk inngrep. Det vil si at du mest sannsynlig kjenner noen som har utført et slikt inngrep, selv om du ikke kan se det på dem. 
– Vi opplever økt etterspørsel fra både kvinner og menn ved alle våre klinikker, forteller dr Skolleborg som arbeider ved den eksklusive klinikken Aleris Colosseum-Nobel på Majorstuen i Oslo.

Trend: Ønsker et naturlig resultat

– Hos Aleris er det viktig at resultatet av operasjonen synes, men ingen skal se at pasienten har blitt operert, fortsetter dr. Skolleborg. 
– De aller fleste ønsker seg et resultat som ser helt naturlig ut. De ønsker rett og slett å være den beste versjonen av seg selv.

Knut Skolleborg ved Aleris i Oslo. | Marit Nordskar ved Aleris i Bergen.

Naturlig brystvolum

– Hovedvekten av kvinnene som kommer til oss for å gjøre noe med brystene sine er mellom 25 og 55 år. De har som regel fått barn og opplever at brystene har forandret seg etter graviditet og amming. De ønsker ofte en forstørrelse, og kanskje et lite løft for å få tilbake volum. Med relativt små implantater kan vi gjenskape volum, og du kan få bryst som føles og ser naturlige ut, sier Skolleborg. Dr Skolleborg er den plastikkirurgen som har utført flest brystoperasjoner i Norge.

Dette er de vanligste inngrepene

– I tillegg til brystoperasjoner etterspør kvinner oftest fettsuging, mage- og øyelokksoperasjoner, forteller plastikkirurg Marit Nordskar ved Aleris i Bergen. 
– Hos menn utfører vi mest fettsuging, operasjon av tunge øyelokk eller poser under øynene, samt fjerning av løs hud etter store vekttap.
Dr Nordskar er én av totalt to privatpraktiserende kvinnelige plastikkirurger i Bergen. Begge arbeider ved Aleris.

Hva skjer på en konsultasjon?

– Når du kommer til en uforpliktende konsultasjon hos oss i Aleris vil du alltid få en vurdering hos en erfaren plastikkirurg. Kirurgen vil høre på dine ønsker og se hvilke muligheter du har, slik at resultatet vil stå til forventningene. God oppfølging etter operasjonen er selvsagt også meget viktig, avslutter Nordskar.

FAKTA: Aleris

• Aleris er Norges ledende tilbyder av plastisk kirurgi og kosmetiske inngrep. 
• Webside: www.aleris.no
• Avdelinger: www.aleris.no/her-finner-du-oss
• Facebook: www.facebook.com/alerisplastikkirurgi.norge

Tekst: Trine Texnæs | Foto: Aleris