Hjem » Oslo » Reiser & opplevelser »  Lag din egen giftering

Lag din egen giftering

Valg av gifteringer er en emosjonell prosess, da disse ringene skal bæres med stolthet og glede. Hva med å være med på hele prosessen fra ide til ferdig ring?

Gullsmed Heyerdahl kan nå tilby en eksklusiv workshop i samarbeid med Bugge & Authen Juvelérverksted. En slik workshop vil kunne bidra til å styrke ringens mening som symbol. Det blir noe helt spesielt å kunne bære ringer man selv har vært med på å lage for hverandre. Her vil man aktivt delta i produksjonen av sine ringer – fra å tenke ut design, velge type metall og farge, samt smelting og lodding av gull. Derfor blir hver ring unik og «one of a kind». På verkstedet vil man få faglig veiledning av dyktige gullsmeder under hele prosessen.

Unike ringer

Under kyndig veileding fra gullsmeder og smykkedesignere kan du sammen med din kjære skape deres helt unike ringer. Sammen får dere både sage, file, lodde og polere deres egne ringer. Resultatet blir et ringpar som det kun finnes ett av i verden. Hva er vel mer romantisk enn dette?
Her er en tilbakemelding fra en workshop deltager:
– Dette er den perfekte opplevelse for fremtidige ektepar. Man får unike ringer med en dypere betydning som varer livet ut! Anbefales på det sterkeste! Takk for denne opplevelsen, vi vil huske den resten av livet!

En inspirerende helg i Oslo

Workshopen går i løpet av en helg (lørdag morgen til søndag ettermiddag), og finner sted i Bugge & Authens Juvelérverksted på toppen av Karl Johans tak i Oslo sentrum. Benytt denne muligheten til oppleve en inspirerende helg sammen i Oslo, en helg dere skaper minner for livet. Kommer du utenbys fra og trenger hjelp med overnatting kan de også tilby en natt på et luksuriøst hotell med champagne ved ankomst og frokost på sengen. Gullsmed Heyerdahl ønsker med denne workshoppen å skape en uforglemmelig helg i Oslo for deg og din utkårede.

Høres denne workshoppen ut som den kan være noe for dere finner du oversikt over ledige datoer, priser og ytterligere opplysninger her.
 

Følg IN magasinet på Facebook